Osvojite last minute čaroban vikend i istražite neku od ljepota Hrvatske

Osvojite last minute čaroban vikend i
istražite neku od ljepota Hrvatske

Već gotovo godinu dana živimo novo normalno, a većina nas o putovanjima samo može maštati. No, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, baš ništa nas ne sprečava da bolje upoznamo svoju predivnu zemlju i otputujemo na vikend. Napravili smo malo istraživanje za vas i evo naših prijedloga gdje provesti vikend s prijateljima, obitelji ili romantično, u dvoje. Osim toga, znamo i kako možete osigurati posve besplatan prijevoz! 

Nacionalni park Plitvička jezera 

O Plitvičkim jezerima puno toga znamo, no kad smo ih zadnji put posjetili? Jezerski vrtovi povezani slapovima i zagrljeni gorskim šumama. Plitvička jezera veličanstveno su i dinamično lice prirode koje se neprestano transformira. Kažu da su najljepša upravo zimi, pod bijelim ogrtačem. U ovom nacionalnom parku pronaći ćete i raznoliku ponudu smještajnih jedinica, a uživanje, odmor i zabava zajamčeni su za sve uzraste. 

Rovinj 

Ovaj čudesan grad na zapadnoj obali Istre oduševljava svojom ljepotom, hotelskom ponudom i slikovitim, romantičnim uličicama. Osim toga, na manje od sat vremena vožnje automobilom nalaze se brojni gradići i mjestašca koja će vas oduševiti. Ako još niste upoznali Rovinj i Istru, sad je idealna prilika. Uostalom, vikend na moru, pa makar i u zimsko doba, uvijek je dobra ideja.  

Gorski kotar 

Kraj koji je usred pandemije doživio pravo buđenje. Iako je dugo bio potpuno nepravedno zapostavljen te samo prolazna stanica na putu do mora, Gorski kotar savršen je izbor za vikend putovanje. Nacionalni park Risnjak, skijalište Platak, špilja Lokvarka, Omladinsko jezero samo su neke od lokacija koje se isplati posjetiti, no i šetnja prirodom će biti dovoljna da vam napuni baterije.  

Gdje god se unutar Hrvatske uputili, zapravo ne možete pogriješiti. Izbor je vaš, a Last minute rent a car pokrenuo je nagradni natječaj u kojem možete osvojiti automobil na korištenje od petka 19. do ponedjeljka 22. veljače i to s punim rezervoarom! Detalje nagradnog natječaja saznajte na njihovim društvenim mrežama i sretan vam put! Last minute odluke, obično su najbolje odluke! 

Foto: Pexels, Unsplash

Učitati još
Zatvori