Otputujte na vikend sa stilom

Otputujte na vikend sa stilom

Viator 1

S ljepšim, duljim i toplijim danima svaki vikend je prilika za putovanje i bijeg u prirodu, na more, a produženi vikend je prilika koja se nikako ne propušta! Cijele obitelji, parovi, ekipa prijatelja odjednom počnu kovati genijalne planove za to vikend putovanje od tri dana.

Najbolje Last minute rent a car ponude

Doživljaj takvog bijega neprocjenjiv je i često neophodan za punjenje baterija i pripremu za ljetna putovanja i odmore. Bilo da se radi samo o odlasku na jednodnevni izlet, roštilj u prirodu s ekipom ili na putovanje od par dana na neku bližu, a novu destinaciju, korištenje rent a cara idealno je upravo za ta kraća putovanja. Prednost najma vozila vidljiva je u ovakvim situacijama baš zbog mogućnosti ostvarivanja tog doživljaja, a ne samo potrebe.

Viator 2

U takvim prilikama jako je bitna široka paleta vozila za sve prilike, fleksibilnost rent a cara, posebno s mogućnosti najma vozila u jednom gradu i njegovom vraćanju u drugome. Prilikom najma vozila možete uživati u putovanju sa stilom te unajmiti automobil koji si inače možda ne bi mogli priuštiti kupiti, i u cijenu puta uračunati si i taj užitak i komfor. Jer, zašto bi inače obraćali pažnju na odabir smještaja, hotela te razinu uslužne usluge ako nam doživljaj produženog vikenda nije potpun i tijekom putovanja. Nadolazeći vikend idealna je prilika upravo za takvo putovanje zbog povoljne ponude rent a cara od petka u 14 sati do ponedjeljka u 9 sati za Mercedes C class po cijeni od 1000kn.

Iva Radić

Iva Radić

Ovo idealno rješenje i ponudu vozila za vikend putovanja možete saznati ovdje, dok sve informacije o najmu možete saznati i putem poziva na +385 21 444 222 te slanjem upita na [email protected].

Foto: Shutterstock, Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori