Ovaj luksuzan glamping resort u vinogradima nalazi se u Nacionalnom parku

Ovaj luksuzan glamping resort u vinogradima
nalazi se u Nacionalnom parku

Koncept glampinga posljednjih je godina stekao iznimno velik broj obožavatelja – spaja najbolje od najboljeg kada je riječ o odmoru. Vrijeme provedeno u potpunoj oazi i miru, suživot s prirodom, a opet na luksuzan i moderan način, čini se kao odmor koji svi priželjkujemo. Tko se ne bi htio opustiti na laganom povjetarcu, bez gužve i buke? Probuditi se usred vinograda u luksuznom šatoru, uz šalicu svježe kuhane kave, ili možda provesti popodne uz čašu vina u grijanom infinity bazenu s pogledom na Dunav? Lala Vineyard je jedna od destinacija za glamping odmor u susjednoj Srbiji o kojoj ovih dana sanjarimo.

Lala Vineyard Glamping Resort

Jedno od mjesta na kojem se može iskusiti pravi glamur suživota s prirodom je Lala Vineyard Glamping Resort. U blizini Novog Sada, samo nekoliko minuta udaljen od centra Sremskih Karlovaca, Dunava i Nacionalnog parka Fruška gora, ovaj resort savršena je opcija za odmor u dvoje. Boravak u šatoru omogućava smještaj direktno u vinogradima, u zelenilu.

Osiguran je pravi experience kampiranja, a sve uz najviše standarde glamuroznog odmora. Lala Vineyard kućice-šatori opremljeni su svim modernim sadržajima kako bi odmor bio bezbrižan. U smještajnim jedinicama nalaze se bračni kreveti, potpuno opremljena kupaonica s tušem, sustav grijanja i hlađenja, blagovaonski stol i stolice s mini barom i uključenim doručkom te vrtnim namještajem.

Odmor u resortu za sve goste omogućuje grijani bazen i bar na bazenu, voćnjak i vinograd za provođenje slobodnog vremena u sklopu objekta, parking te velike vanjske travne površine za sport.

Ima samo 4 šatora, a svaki može smjestiti po dvoje ljudi, što je garancija privatnosti i pravog mirnog odmora. Resort je samo za odrasle a otvoren je cijele godine.

Glamping experiece

U sklopu Lala Vineyard Glamping Resorta za sve goste željne aktivnog odmora organizirane su brojne aktivnosti; joga uz bazen ili u voćnjaku, biciklizam po seoskim cestama i obroncima Fruške gore (brdski bicikli besplatni su za goste resorta) – dostupno je više ruta različitih težina, planinarenje stazama Fruške gore, najstarijeg nacionalnog parka Srbije. Također, možete uživati u gastronomskim delicijama i slatkim iznenađenjima; kofer za piknik napunite lokalnim poslasticama i bocama domaćeg pjenušca te uživajte u vinogradu, šumi ili na obali Dunava, posjetite lokalne vinarije radi degustacije vina ili iznenadite dragu osobu slavljeničkim paketom Lala Vineyard.

Rezervirajte svoj boravak u vlastitom luksuznom šatoru za uživanje u odmoru iz snova na selu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori