Kupole smještene usred džungle, za odmor pod zvijezdama i u društvu slonova

Ako tražite destinaciju za odmor na kojoj ćete svim svojim osjetilima uživati u prekrasnoj prirodi i u društvu životinja, razmislite o Aziji i ovom jedinstvenom smještaju koji se nalazi usred tajlandske prašume u Chaing Raiju.

Naime, ovdje se smjestio Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort s jedinstvenim, nedavno otvorenim smještajem u kupolama u kojima ćete poželjeti ostati zauvijek. Iako na prvi pogled izgledaju kao da su napravljene od stakla, kupole nazvane Jungle Bubbles izrađene su high-tech materijala i prve su takve vrste na svijetu. Svaka se prostire na 22 četvorna metra, a sadrži sve što vam je potrebno za udoban boravak. Potpuno su klimatizirane, a unutra se nalazi prostrana spavaća soba, dnevni boravak i kupaonica. Gostima je na raspolaganju i potpuno opremljeni mini bar, 24-satna usluga u blagovaonici te mogućnost pripreme kave i čaja.

Resort Anantara se nalazi na brežuljku s pogledom na tri države – Tajland, Mijanmar i Laos te dvije rijeke – Mekong i Ruak. Ovo divno mjesto služi kao dom spašenim slonovima koje možete promatrati iz svoje kupole s obzirom da bezbrižno šeću okolo. Provesti noć promatrajući zvjezdano nebo i veličanstvene slonove u njihovom prirodnom staništu iz udobnosti vlastitog, prozirnog ‘mjehurića’ – stvarno zvuči kao odmor za pamćenje.

Foto: Anantara Resort

0