Kućica na drvetu svega 8 metara od mora na jednom od zanimljivijih hrvatskih otoka

Kućica na drvetu svega 8 metara od mora na jednom od zanimljivijih hrvatskih otoka

Obonjan Island Resort donosi odmor u savršenom skladu s prekrasnom prirodom koja posjetitelje i goste okružuje. Uz već razvijeni glamping, šatore i kućice sada svoj boravak možete planirati i u kućici na drvetu. Izuzetno šarmantan smještaj donosi maksimalnu udobnost i sve dodatke koji su vam potrebni za neometano ljetovanje, a sve zaokruženo iskustvom šume, drveta i položajem na visini. Pogled koji dolazi uz kućicu na drvetu je samo bonus kojemu će malo tko odoljeti.

Kućica na drvetu kao idealna lokacija za odmor na Jadranu

Iako se radi o pilot projektu na otoku, namjera je postaviti još desetak takvih kućica na istoj lokaciji. Divan, šumovit, miran otok namijenjen opuštanju, meditaciji, yogi i proučavanju zvijezda idealna je lokacija upravo za ovakav smještaj i boravak – onaj u krošnju drveta s jutarnjim buđenjem uz cvrčanje cvrčaka i šum mora… Mirisi šume i mora još su više intenzivirani s boravkom na drvetu, a činjenica da je more udaljeno svega osam (8!) metara čini ovaj smještaj još čarobnijim.

Model kućice preuzet je od njemačkog arhitekta Andreas Wenning.  Idejni začetnik, autor i realizator projekta Obonjan treehouse jest Mladen Horvat iz HM obrta za proizvodnju i usluge, dok je za izradu kućice i izradu svih drvenih konstrukcija zaslužan mladi Mihael Pustaj sa svojim timom iz tvrtke Pustaj krov. Povećana potražnja gostiju za specifičnim i pomalo neobičnim, no unatoč veličini izuzetno komfornim smještajem, utjecala je na početak serijske proizvodnje ovog tipa kućice od jeseni, no i razvoj i gradnju drugačijih, no jednako vizualno i koncepcijski zanimljivih novih kućica.

Na fotografijama donosimo atmosferu ove magične kućice na drvetu, a za više informacija o smještaju te njegovoj rezervaciji saznajte na obonjan-island.com, dok ćete samu rezervaciju moći učiniti od 24. srpnja.

Foto: Tonka Šimurina

 

Učitati još
Zatvori