Journal darivanje: Osvojite romantično krstarenje za dvoje brodom Costa Fascinosa

Journal darivanje: Osvojite romantično krstarenje za dvoje brodom Costa Fascinosa

Globtour Event jedna je od vodećih hrvatskih turističkih agencija s preko 40 godina iskustva. Specijalizirana za pružanje usluga poslovnih putovanja i organizacije skupova i evenata, jedina je agencija s vlastitim studiom za virtualna i hibridna događanja u samom centru Zagreba.

Nudi šaroliku ponudu odmora i putovanja diljem Hrvatske, Europe i svijeta. Profilirala se kao stručan organizator izravnih charter putovanja na popularna odredišta poput Marrakecha i Rovaniemija, kao i snažan brend u ponudi krstarenja. Upravo su u tijeku Dani Coste u Globtour Eventu koji klijentima nude niz pogodnosti pri kupnji krstarenja do kraja 2022. godine. Krstarenja su najudobniji način za otkrivanje više odredišta na jednom putovanju, bez dodatnog pakiranja kofera, a u pandemiji su se pokazala kao izuzetno siguran način odmora.

Dani Coste u Globtour Eventu uključuju: velik broj polazaka i itinerera, savjetovanje s dugogodišnjim stručnjacima za krstarenja, proljetno krstarenje brodom Costa Firenze, organizirani grupni polazak, jesensko krstarenje brodom Costa Fascinosa, organizirani grupni polazak i 5% popusta u razdoblju do 7. travnja 2022. na sve objavljene individualne i grupne polaske do kraja godine.

Globtour Event daruje vas jesenskim krstarenjem brodom Costa Fascinosa

Nagrada uključuje kabinu za dvije osobe, a organizirani polazak predviđen je za razdoblje od 4. do 14. studenoga 2022., 11 dana, odnosno 10 noći. Relacija je sljedeća: Savona-Marseille-Malaga-Cadiz-Lisabon-Gibraltar-Valencia-Barcelona-Savona.

Svaka luka je povijesno čudo i iznenađenje. Costa Fascinosa vodi u otkrivanje Mediterana, između povijesti i legenda, prekrasnog mora i veličanstvenih spomenika. Italija, sa svojih tisuću nijansi, a onda Francuska, sa svojim sjajem i krajolicima koji ostavljaju bez daha. Ponosna Španjolska i mirisni Portugal. Mediteran je san gurmana: dok pijuckate čašu prošeka ili osvježavajuću sangriju, možete uživati u svježoj ribi, tjestenini, juhama, pizzi i paelli, koji ovo područje čine pravim rajem. Buđenje u novim lukama uz uživanje u svim sadržajima ovog plutajućeg grada dobitna su kombinacija.

Journal x Globtour Event darivanje

Što morate napraviti kako biste osvojili ovo vrijedno putovanje?

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @globtour_event Instagram profil
  3. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do utorka, 15. veljače 2022. u 20 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika.

Update: Sretna dobitnica je @marijanasantic – čestitke!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori