Otputujte u Istanbul – avionske karte trenutno su dostupne po promotivnim cijenama

Otputujte u Istanbul – avionske karte trenutno su dostupne po promotivnim cijenama

Svakim novim danom sve smo više željni putovanja, a s obzirom na to da je pandemija i u 2022. još uvijek s nama, učimo se živjeti s njom. Za putovanja biramo destinacije koje imaju nešto blaže mjere što se tiče ulaska u državu i turističkih atrakcija, a jedna od takvih destinacija je i Turska. Za ulazak u Tursku potrebna je digitalna potvrda o cjepljenju ili preboljenju, negativan PCR test ne stariji od 72 sata ili brzi antigenski test koji nije stariji od 48 sati. 

Otputujte u Istanbul

Najpopularniji i najveći turski grad, Istanbul, njen je najveći kulturni, ekonomski i povjesni centar. S populacijom od preko 15 milijuna stanovnika, Istanbul je najnaseljeniji grad u Europi, a osim toga jedini je grad na svijetu koji se smjestio na dva kontinenta; Europu i Aziju. Ističe se veličanstvenom arhitekturom, džamijama, palačama i muzejima, najstarijom natkirvenom tržnicom na svijetu, gastronomskim specijalitetima i drugim bogatstvima. Povratne avionske karte iz Zagreba za Istanbul od danas su dostupne po promotivnim cijenama, pa je možda baš sada idealna prilika za posjet Turskoj.

Povratne karte po promotivnim cijenama

Trenutno traje promotivna akcija Turkish Airlinesa na povratne karte Zagreb-Istanbul. Karte možete kupiti od 17.01.2022. do 27.01.2022. po promotivnoj cijeni od 149 eura. Akcija vrijedi za putovanja u razdoblju od 24.01.2022. sve do 07.06.2022. što ostavlja dovoljno vremena za pomno planiranje posjeta ovom veličanstvenom gradu.

Za više informacija o Turkish Ailrlinesu te promotivnim cijenama posjetite stranicu www.turkishairlines.com.

Foto: Unsplash, Pexels

Učitati još
Zatvori