Instagram razglednice: Pariz

Instagram razglednice: Pariz

“Pariz je uvijek dobra ideja”, rečenica je koju u remakeu filma Sabrina izgovara Julia Ormond i koja je postala kultna kada je riječ o francuskoj prijestolnici. Nevjerojatno romantičan, ovaj je grad konstantno vrlo visoko na listi želja svih putnika, pa čak i ako su ga već posjetili. Jer što znači vidjeti svjetlucavi Pariz zimi, ako širokim bulevarima niste šetali u proljeće, i obrnuto.

Pariz – grad svjetlosti

Postoji više razloga zašto je provod u Parizu zagarantiran. Njegova svestranost svakom će putniku pružiti ono što želi – fantastičnu hranu, shopping, razgledavanje kultnih znamenitosti, obilazak muzeja i uživo gledanje nekih od najvećih svjetskih umjetničkih djela… Dolazak u ovaj grad inspirira na toliko razina i uvijek će u vašem pamćenju ostati kao mjesto na koje se želite vratiti.

Društvene su mreže u današnje doba dokaz fascinacije brojnim mjestima, a visoko na ljestvici kotira i Pariz. Ne postoji svjetski modni, lifestyle ili travel bloger koji nije ovjekovječio barem jedan kadar s ulica grada na svojem Instagramu. Kao inspiraciju za vaše vlastito putovanje donosimo vam Instagram razglednice – možda se baš posjet Parizu nađe na listi vaših novogodišnjih odluka.

A post shared by Hannah (@frenchcalifornian) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori