Ideja za nezaboravan odmor: Iglu selo koje želimo posjetiti ove zime
Ideja za nezaboravan odmor: Iglu selo koje želimo posjetiti ove zime

Ideja za nezaboravan odmor: Iglu selo koje
želimo posjetiti ove zime

Ako ste ljubitelj hladnih godišnjih doba, a tragate za nešto drugačijim odmorom, odlučite se za boravak u igluu. Ovi hoteli savršeni su spoj luksuznog i modernog, a opet kao stvoreni za ljubitelje prirode.

Ovi specifični hoteli od leda i snijega imaju sve što vam je potrebno za zimski odmor iz snova, a bez sumnje ostavit će vas bez daha!

Iglu selo smješteno u tri države

Smješten na ekskluzivnim mjestima u Švicarskoj, Austriji i Njemačkoj Iglu-Dorf uključuje pitoreskno iglu selo koje se nalazi među planinama, okružen snijegom. Ovi snježni hoteli nude udobnost u okrilju prirode, a u samom selu pronaći ćete i restoran, bar i saunu! Bez obzira tragate li za destinacijom na kojoj ćete se zabavljati s prijateljima ili želite romantičan odmor –  u ponudi možete pronaći zajedničke sobe za obiteljski odmor ili veće grupe, a tu je i romantični iglu s privatnim jacuzzijem. Možda najljepše iskustvo jest pogled koji se pruža na okolne snježne planine.

Iglu-Dorf je selo u cijelosti izgrađeno od leda i snijega, a svake zime kreće se s gradnjom od nule.

INNSBRUCK KÜHTAI

Smješten u tirolskim planinama, Iglu-Dorf Kühtai kod Innsbrucka nalazi se na 2000 m nadmorske visine. Ovaj umjetnički hotel od snijega i leda ima restoran, bar i saunu. Idealno mjesto za odmor za ljubitelje zime.

ZERMATT

Iglu-Dorf Zermatt nalazi se na 2727 m nadmorske visine. Savršeno mjesto za uživanje u prekrasnom pogledu na najpoznatiju švicarsku planinu ne samo s terase za sunčanje, već i iz jacuzzija. Wellness u podnožju Matterhorna iskustvo je koje ne možete iskusiti nigdje drugdje!

ZUGSPITZE

Najljepši prirodni krajolik na najvišoj planini u Njemačkoj pod zvjezdanim nebom! Iglu-Dorf Zugspitze nalazi se na 2600 m nadmorske visine i nudi pogled na Alpe koji oduzima dah.

DAVOS KLOSTERS

Ovaj jedinstveni hotel nalazi se u srcu skijališta. Iglu-Dorf Davos Klosters sa svojom impresivnom snježnom arhitekturom nalazi se na 2620 m nadmorske visine. Danju uživajte u piću ili fondueu u iglu restoranu. Noću uživajte u bajkovitom pogledu na zvjezdano nebo.

GSTAAD

Iglu-Dorf Gstaad nalazi se na 2000 m nadmorske visine u prekrasnom Bernese Oberlandu. Osim pogleda koji oduzima dah s čarobnim zalascima sunca, mami i wellnessom sa saunom i jacuzzijom– s grijanom drvenom kabinom i otvorenom vatrom.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori