Novouređeni hotel zbog kojeg ovog ljeta idemo na Hvar

Novouređeni hotel zbog kojeg ovog
ljeta idemo na Hvar

Sada već puna pandemijska godina ostavila je traga na brojnim djelatnostima, restoranskim, hotelijerskim, turističkim općenito. Prizemljila je more aviona, prekinula planove za brojne godišnje odmore, zaustavila je putnike u uobičajenim kretanjima pa se stoga svi opravdano pitaju kako će izgledati nova turistička sezona u Hrvatskoj, ali i svijetu. Bliže se prvi pravi topli dani, kada smo već tradicionalno kretali na prve produžene vikende, otvarali hotelske sezone i uživali u sunčevim zrakama uz more.

Možda ne možemo slobodno otputovati baš tamo gdje smo oduvijek maštali, no možemo putovati po Hrvatskoj, opuštati se na plažama koje još nisu napučene, ispijati svoj koktel uz bazen i u konačnici dobro se odmoriti od duge zime koja nikog nije mazila.

Lavanda Hotel Places by Valamar
Lavanda Hotel Places by Valamar

Hvar PlacesHotel by Valamar

Za svoju se prvu sezonu priprema i novi koncept poznatog lanca Valamar – hotel Lavanda u Starom Gradu na Hvaru dobio je novo ruho s potpisom porečkog studija Tissa, ali i posve novu ideju koja se uz njega veže. Places by Valamar je koncept koji je osmišljen za modernog putnika, opuštenog istraživača Mediterana, koji želi uživati u slobodi izbora i krojiti svoj odmor onako kako mu odgovara bez da bude vezan zadanim parametrima kao što je primjerice fiksno vrijeme doručka ili večere. Hvar PlacesHotel by Valamar mjesto je koje egzistira u harmoniji s prirodom, što je dodatno naglašeno uređenjem i lokacijom okruženom borovima.

Lavanda Hotel Places by Valamar

Mjesto za modernog putnika

Places by Valamar je zamišljen kao mjesto uživanja, izležavanja uz bazen, koktele i dobru glazbu, avanturističke izlete, upoznavanja otoka uz lokalne stanovnike i njihove provjereno dobre destinacije te tako konceptualno savršeno odgovara mladim putnicima. Baš je hvarski hotel odabran kao prvi u nizu koji će dobiti titulu Places hotela, a opuštenost odmora koji možete tamo dobiti naglašena je razrađenim prostorom oko bazena, brojnim ležaljkama, baldahinima, foteljama i barom kao ključnom točkom. U otvorenom konceptu restorana prevladava svijetlo drvo, a sobe su inspirirane prirodom. Pri dolasku dobijete narukvicu uz koju je kretanje kroz hotel olakšano i automatizirano, njome možete platiti piće u baru ili kupiti snack u restoranu. Obroci su također fleksibilni, ako zakasnite na doručak ili ručak, imate dnevni kredit od 25 eura koji možete koristiti kad poželite ili se prebacuje na sljedeći dan.

Lavanda Hotel Places by Valamar

Brojni sadržaji dostupni su svakom gostu, no ako poželite možete se izležavati cijeli dan uz bazen. Trenutno možete iskoristiti 15% popusta na rezervaciju – više doznajte na službenoj stranici hotela.

Lavanda Hotel Places by Valamar
Lavanda Hotel Places by Valamar
Lavanda Hotel Places by Valamar
Lavanda Hotel Places by Valamar
Lavanda Hotel Places by Valamar

Foto: Valamar

Učitati još
Zatvori