U susjedstvu smo pronašli prirodan bazen sa savršenom zonom za opuštanje
U susjedstvu smo pronašli prirodan bazen sa savršenom zonom za opuštanje

U susjedstvu smo pronašli prirodan bazen sa
savršenom zonom za opuštanje

Uživanje u wellnessu je putovanje prema fizičkoj, mentalnoj i emocionalnoj dobrobiti. Prilika da se posvetite sebi, opustite i obnovite svoje tijelo i dušu. Bez obzira jeste li zaljubljenik u masaže, saune, meditaciju ili bilo koju drugu wellness aktivnost, to iskustvo donosi mnoge koristi za vaše zdravlje. U svijetu punom stresa i brzine, wellness predstavlja oazu mira gdje se možete ponovno povezati sa sobom i pronaći ravnotežu. Ako krenete put Logarske doline, znamo mjesto na kojem obavezno trebate zastati i pružiti si nezaboravne wellness trenutke. Možda ste ga već i primijetili na društvenim mrežama. Riječ je o jedinstvenom bazenu u našem susjedstvu!

Panoramski pogled

U samom srcu Logarske doline je Hotel Plesnik, a ispred njega prirodan vanjski bazen u kojem se nalazi prostor za opuštanje s panoramskim pogledom i vatrom koja će vas grijati u hladnim jesenskim danima. Od bazena kreće staza napravljena od drvenih platformi koja vodi do slapa Palenk, a dok njome koračate bosi, isprobajte Kneippove kupke (naizmjenične toplo-hladne kupke koje se primjenjuju u modernim wellness centrima). 

Opuštanje u bazenu može biti jedno od najugodnijih iskustava za tijelo i um. Topla voda, blagi pokreti i osjećaj težine kako nestaje, doprinose dubokom opuštanju. Plivanje ili jednostavno ležanje u bazenu može smanjiti napetost mišića, poboljšati cirkulaciju, te pružiti osjećaj olakšanja. Također, zvuk vode i lagano ljuljanje može imati umirujući učinak na um, pomažući vam da se osjećate opušteno i smireno. Opuštanje u bazenu je odličan način da se riješite svakodnevnog stresa i briga.

Nakon aktivnog dana provedenog u prirodi Logarske doline, wellness centar boutique hotela Plesnik zasigurno će vam pružiti zasluženi odmor. Iako je sasvim sigurno njegova glavna zvijezda spomenuti vanjski bazen s terasom, unutar hotela nalazi se veliki grijani whirlpool, dva studija za masažu te parna, finska i bio sauna, a imaju i ajurvedski centar. Bez obzira jeste li vani ili unutra, pogled će vas nježno voditi preko livada prema alpskim vrhovima. Ne zvuči li vam ovo kao idealan odmor?

Učitati još
Zatvori