Novi hotel u Parizu u kojem želimo provesti prve proljetne dane

Novi hotel u Parizu u kojem želimo
provesti prve proljetne dane

Hôtel-Henriette-1

Ako volite putovanja i imate praksu redovito se otisnuti u avanturu u nekom kutku svijeta, vjerojatno su vam planovi za novu destinaciju stalno u podsvjesti. I pretraživanje Interneta, scroll Facebookom ili Instagramom nije samo gledanje lijepih fotografija, već i otkrivanje potencijalnih mjesta na koja bi zaista mogli otići – sve dok ne nađete ono savršeno i sve sjedne na svoje mjesto.

Hôtel-Henriette-13

Nama se to dogodilo s hotelom u nastavku. Jedan pogled na njega označio je početak plana – proljetni city break u Parizu i to baš u ovom hotelu. Možda se nikad ne ostvari, ali lijepo je maštati.

Hôtel-Henriette-6

Hôtel Henriette

Što je najbolje, novi hotel na lijevoj obali rijeke Seine nije čak ni toliko nedostižan što se cijena tiče. Nosi ime Hôtel Henriette, ima samo 32 sobe i neodoljivo je chic. Uređen je kao dizajnersko ladanje usred grada – lobby izlazi na prekrasno unutrašnje dvorište, a sobe su istovremeno jako tople i stylish.

Hôtel-Henriette-7

Svaka soba izgleda drugačije zbog čega ponovni dolazak u hotel može biti poput sasvim novog odmora. Krase ih cool dizajnerski detalji, zanimljive tapete i dovoljno detalja da se osjećate kao kod kuće.

Hôtel-Henriette-12

Na službenoj stranici hotela doznajte više o cijenama i rezervacijama.

Hôtel-Henriette-10

Hôtel-Henriette-2

Hôtel-Henriette-8

Hôtel-Henriette-9

Hôtel-Henriette-11

Foto: Hôtel Henriette

Učitati još
Zatvori