Harry Potter izložba koju želimo posjetiti jednom u životu

Harry Potter izložba koju želimo
posjetiti jednom u životu

Harry Potter franšiza pokazala se kao jedna od najunosnijih u svijetu. Osim knjiga, filmova i spin off sadržaja, sve fizičke lokacije koje su s ovom temom otvorene u svijetu uživaju veliki uspjeh. Jedna od njih je smještena u Londonu, u Warner Bros. studiju gdje su snimani filmovi, a koji je kasnije prenamijenjen kao ulazak u magični svijet čarobnjaštva za fanove.

Kada posjetite studio na jednom mjestu ćete moći vidjeti neke od setova, doznati kako su nastajali kostimi i maske, probati hranu i pića iz tematskih restorana (primjerice slavni Butterbeer!), razgledati makete i shoppingirati u specijaliziranoj trgovini Harry Potter mercha.

Warner Bros. studio u Tokyju

Ova velika izložba uskoro odlazi na drugi kraj svijeta, u Tokyo gdje se planira otvaranje istovjetne lokacije 2023. godine. Sve ono o čemu se može učiti u Londonu, bit će dostupno i u Tokyju – na mjestu napuštenog zabavnog parka čija kvadratura trenutno zjapi prazna.

Ne sumnjamo da će i ova lokacija biti jednako veliki hit, a na svoju wishlistu stavljamo posjet Warner Bros. studiju barem jednom u životu!

Foto: Warner Bros.

Učitati još
Zatvori