Evo zašto je Advent u Šibeniku sjajna ideja za vikend izlet!

Evo zašto je Advent u Šibeniku
sjajna ideja za vikend izlet!

Šibenik, kao jedan od najljepših gradova na našoj obali, s velikom povijesnom i kulturnom baštinom i zanimljivom dinamikom života, zimi je pomalo zanemaren od strane turista, no mnogima omiljena ljetna destinacija i zimi pruža sve potrebno za predivan, miran, a zabavan odmor. Opuštanje uz prirodne ljepote predstavlja savršen bijeg od užurbane svakodnevice, dok se za sve željne zabave i pravog božićnog ugođaja pobrinula Adventura!

Adventura 2021.

Omiljena šibenska božićna manifestacija, nazvana šibenska Adventura, otvorila je svoja vrata 3. prosinca i trajat će do 1. siječnja 2022. Nakon godinu dana prisilne pauze, Adventura se vratila u punom sjaju, kao najbolji advent na obali, ali i kao ekološki najosvješteniji, 0-waste i jedini plastic-free advent u Hrvatskoj!

Pod motom “Cijepi se najboljom zabavom” Adventura nudi kućice s bogatom blagdanskom ponudom kobasa, bunceka i bakalara, kuhanog vina, palačinka i fritula, uz mnoštvo zanimljivih street-food inovacija. Od sadžaja se ističu novo klizalište i edukativne radionice za najmlađe, a u planu je i održavanje brojnih koncerata, koje je već otvoreno koncertom šibenskog benda BluVinil!

Savršen odmor može početi

Šibenik je još uvijek prilično neotkrivena destinacija, sa svojim brojnim prirodnim i povijesnim ljepotama, uključujući dva nacionalna parka (Nacionalni park Kornati i Nacionalni park Krka) do kojih se stiže za 30 minuta.

D-Resort Šibenik (4+ zvjezdice) je luksuzan i dizajnom bogat hotel, dio Small Luxury Hotels of the World™ (SLH), smješten pored mega-yacht marine Mandalina, s očaravajućim pogledom na grad.

D-Resort Šibenik je jedan od najsofisticiranijih hotela u Hrvatskoj, prirodnih, jednostavnih linija i kvalitetnih materijala uklopljenih u mediteranski krajolik. Resort ima 63 sobe, 6 apartmana i 3 ekskluzivne vile – i gotovo sve nude zadivljujući pogled na more.

Tijekom zimskog perioda hotel je zatvoren, ali u ponudi imaju 3 jedinstvene vile. Zbog svoje mirne i posebne lokacije, ekskluzivne vile su pravi odabir za sve one koji žele posjetiti grad Šibenik za vrijeme Adventa i uživati u svom mirnom zimskom odmoru.

Ekskluzivne vile su veličine 150m2 s privatnom terasom veličine 30m2 i privatnim parkirnim mjestom.

U vili se nalaze dvije prostrane spavaće sobe, te svaka od njih ima vlastitu kupaonicu. Vila ima prostrani dnevni boravak opremljen luksuznim talijanskim namještajem, blagavaonicu sa stolom za 6 osoba i potpuno opremljenu kuhinju.

Svi oni koji odaberu odmor u vilama – imaju svega 10 minuta putovanja do šibenske Adventure. Ne čekajte ni trenutka, rezervirajte svoj jedinstveni zimski i božićni getaway već danas putem web stranice: https://dresortsibenik.com/ ili putem mail-a: [email protected]

Foto: PR, Instagram

Učitati još
Zatvori