Drvene kolibe na Plitvicama za cozy odmor

fenomen-plitvice-2

Malo je mjesta na svijetu koje izgledaju tako nestvarno, tako predivno i očaravajuće kao Plitvice. Zbog toga se s punim pravom mogu nazivati prirodnim fenomenom. Njihova atmosfera osvaja, gdje god skrenete pogled, sa svime što čujete, vidite, njušite ili osjetite, iskusit ćete jednu novu razinu povezanosti s prirodom.

fenomen-plitvice-6

Fenomen Plitvice

Baš zbog prekrasne prirode i turizam oko Plitvica sve više jača. Grade se novi smještajni kapaciteti koji bi mogli izdržati veliki priljev gostiju. Jedan od njih je i turističko naselje Fenomen Plitvice, inspirirano emocijom koju posjet jezerima pruža.

fenomen-plitvice-4

Unutar autentičnih drvenih koliba zaista ćete osjetiti što znači domaći odmor. Interijer poziva na opuštanje u cozy atmosferi, pogotovo nakon cijelog dana provedenog u prirodi. Fenomen Plitvice nudi sveukupno 18 soba, od studio apartmana, do cijelih kućica za samostalno iznajmljivanje.

fenomen-plitvice-3

Dnevno je svim gostima dostupan doručak dok neki od apartmana imaju i svoje kuhinje. Od samih Plitvica, turističko je naselje udaljeno 3 kilometra te spremno čeka svoje goste za novu sezonu u prirodi. Više o rezervacijama na službenoj stranici.

fenomen-plitvice-15

fenomen-plitvice-11 fenomen-plitvice-10

fenomen-plitvice-8 fenomen-plitvice-7

Foto: Fenomen Plitvice

0