Odlične destinacije za sve one koji ne vole gužve

Odlične destinacije za sve one
koji ne vole gužve

Mnogi će se složiti s izrekom da je doma najljepše. Ipak, neke od najljepših uspomena iz godine u godinu stvaramo na novim mjestima. I dok poznate ulice grada u kojem živimo donose udobnost i osjećaj doma, putovanja i istraživanje novih destinacija donose posebnu čar i uzbuđenje. Kao jedan od najljepših poklona koji možemo pokloniti sebi ili čak drugima, putovanja su uvijek dobra ideja i najbolji način na koji možemo provesti one slobodne dane u godini. Iako trend putovanja iza sebe ima dugu i bogatu tradiciju, u posljednjih nekoliko godina putovanja su postala popularnija no ikad. Jedan pogled na društvene mreže dovoljan je za zaključak da netko uvijek putuje negdje.

PREDIVNE DESTINACIJE BEZ GUŽVE NA SVAKOM KORAKU

Sve više putnika na popularnim destinacijama i novim trendi mjestima koje donosi svaka nova sezona stvaraju gužvu na gotovo svakom koraku. Iako nas to neće i ne bi trebalo obeshrabriti da posjetimo čarobni Pariz, doživimo živost i užurbanost New Yorka ili s entuzijastičnom gomilom drugih turista istražimo antičke znamenitosti Grčke, putovanje na novo mjesto na kojem nećemo pronaći gužve čini se kao savršeni plan.

Objavu dijeli Olivia (@livpurvis)

Sezona godišnjih odmora je još daleko, no nikad nije prerano za planiranje sljedećeg putovanja. I dok će mnogi odabrati popularne destinacije usprkos gužvama na ulicama i redovima u muzejima i restoranima, drugi će tražiti ona čarobna, skrivena mjesta koja donose odmak od turističke vreve.

Ako tražite savršenu destinaciju koja donosi uzbuđenje putovanja u onom najboljem obliku, bez velikih gužva, u nastavku donosimo šest odličnih prijedloga među kojima ćete pronaći sve od egzotičnih lokacija do predivnih europskih gradova koje možda još niste posjetili.

HANOI, VIETNAM

HELSINKI, FINSKA

KYOTO, JAPAN

REYKJAVIK, ISLAND

Objavu dijeli Jo Penney (@jopenney)

UBUD, BALI

Objavu dijeli Lena (@small.lena)

ZURICH, ŠVICARSKA

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori