U srcu Dalmacije pronašli smo divno mjesto za kratki city break ovog proljeća
U srcu Dalmacije pronašli smo divno mjesto za kratki city break ovog proljeća

U srcu Dalmacije pronašli smo divno mjesto za
kratki city break ovog proljeća

Bliži nam se proljeće, a s njim dolazi vrijeme za prva ovogodišnja putovanja na more. Nakon duge zime, s prvim proljetnim zrakama sunca mislima se odmah prebacujemo u toplije krajeve i maštamo o odmoru uz mirise mora i borova. Proljetna putovanja idealna su da nakratko pobjegnemo iz grada i napunimo baterije. Uskrsni praznici pritom dolaze kao naručeni za kratki city break.

Istražite Šibenik u proljeće

Za sve vas koji biste voljeli Uskrs provesti negdje na moru, naš prijedlog je uvijek divan Šibenik. Smješten u središnjoj Dalmaciji, Šibenik je jedan od najstarijih hrvatskih gradova. Krasi ga osebujna povijesna i kulturna baština, a vrhunska gastronomska ponuda, razna kulturna događanja i priroda koja oduzima dah neće vas nimalo razočarati.

Uz sve navedeno, šibenske ulice skrivaju brojne zanimljive priče kojih ćete se rado prisjećati još dugo nakon što se vratite kući. Potvrdio je to i UNESCO, koji je na popis svjetskog kulturnog nasljeđa uvrstio šibensku katedralu sv. Jakova i utvrdu sv. Nikole.

Obiteljski odmor u kojem će uživati i vaši mališani

Kao početnu točku za istraživanje Šibenika predlažemo D-Resort Šibenik, moderan hotel koji je u potpunosti uklopljen s prekrasnim krajolikom srednjodalmatinske obale. Smješten u nagrađivanoj marini za superjahte D-Marin Mandalina, pruža nevjerojatan pogled na šibenski Stari grad. 63 luksuzne sobe, šest apartmana i tri ekskluzivne vile dizajnirane su za vrhunski užitak, a utjelovljuju sofisticirani osjećaj cijelog resorta.

Osim luksuznog smještaja, u D-Resortu vas očekuje spa iskustvo svjetske klase, internacionalna i mediteranska kuhinja pripremljena od najkvalitetnijih domaćih namirnica i mnoštvo aktivnosti među kojima ćete sigurno pronaći nešto što će upotpuniti vaš boravak. U hotelu postoji i In-Formal Boutique u kojem ćete pronaći odabrane kolekcije luksuznih resortwear brendova kao što su Melissa Odabash, ViX by Paula Hermanny, Orlebar Brown i druge.

Provedite Uskrs u D-Resortu Šibenik

Jedinstven ambijent i opuštajuće okruženje D-Resorta Šibenik je kao stvoreno za provesti Uskrs s obitelji. Nakon buđenja u Superior sobi s pogledom na more, u kojoj vas čeka posebno čokoladno iznenađenje, uputite se na uskrsni brunch i uživajte u vrhunskim delicijama. Uskrs ne možemo zamisliti bez šunke, šarenih pisanica i tople pogače, a sve vas to čeka i na bogatom doručku na Uskrsni ponedjeljak.

Djeca će posebno uživati u potrazi za uskrsnim jajima, a tu je i dječji klub uz koji se nalazi i atraktivno dječje igralište. Prostirući se na 330 m2, u dječjem klubu organiziraju se zabavne i edukativne igre, radionice i druge aktivnosti za djecu od 4 do 11 godina starosti.

Mjesto za nezaboravan odmor

Kad istražite sve ljepote grada Šibenika, u hotelu vas čeka opuštanje u vitality bazenu i sauni. U sklopu uskrsnog paketa možete uživati i u De Stress masaži s popustom od 30 posto.

Ne morate brinuti vremenu kada ćete doći i otići iz hotela jer vam je, ovisno o dostupnosti, osigurana rana prijava i kasna odjava, baš kao i parking. Smještaj za djecu do 12 godina starosti je besplatan, baš kao i boravak vaših kućnih ljubimaca koji su ovdje itekako dobrodošli.

Sve ove pogodnosti dovoljna su pozivnica da ovog Uskrsa spakirate kofere i zaputite se u srce Dalmacije, u predivan D-Resort Šibenik. Cijelu uskrsnu ponudu možete pogledati ovdje.

Foto: D-Resort Šibenik

Učitati još
Zatvori