Očaravajuća mjesta na Cipru kojima Instagram ne može odoljeti

@chiarabarrasso

Cipar je otok bogate povijesti, a kulturna baština seže u duboku povijest i traje više od 1000 godina, što ga čini jednom od najstarijih civilizacija na Mediteranu.

Bijele pješčane plaže, livade divljeg cvijeća i doline vinograda čine Cipar super fotogeničnim – ujedno i odličnim mjestom za posjetiti ako volite vino.

Zaokružili smo 7 najboljih mjesta koja ćete posjetiti na otoku, a koja su idealna za ciparsku Instagram fotografiju. Sada sve što morate učiniti je rezervirati let i prepustiti se uživanju.

Cipar ima mnogo zapanjujućih i prelijepih mjesta za odmor i fotografiranje, ali prema društvenim mrežama i posebno Instagramu ovo su najpopularnija mjesta koja Ciprani i turisti vole fotografirati. Donosimo inspiraciju za najljepše foto albume s putovanja prožete zapanjujućom prirodom i mističnom energijom koja potiče maštanje.

Lefkara

Lefkara je jedno od rijetkih sela na Cipru u kojem su kuće izgrađene gotovo u cijelosti od lokalnog bijelog kamena, koji je lijepo uklapa u kontrast s krovovima od terra cotte. Za dodatnu finoću, ne morate nužno ovo mjesto posjetiti tijekom ljeta, dođite u proljetno vrijeme kada su stabla badema u punom cvatu.

@finduslost

Vodopad Caledonia

Ovo mjesto ne možete posjetiti, a da pri ovom prelijepom slapu ne snimite klasični ciparski Instagram foto session. Šetnja slikovitom stazom dugom 3 km u okolnoj šumi i poziranje dok voda iza vas pada sa visine od 12 metara poseban je doživljaj.

@neumanntori

Nava Seaside

Nava je popularni bar na plaži i restoran koji gleda na beskrajno plavetnilo Sredozemnog mora. Rustikalni namještaj, hladna industrijska rasvjeta i okruženje u obliku špilje čine ga iznimno vrijednim i popularnim mjestom za uživanje.

@christina_miliou

Mletački zidovi

Mletački zidovi izgrađeni 1567. godine od strane mletačkih vladara u pokušaju da se odvoje od osmanskih osvajača, okružuju Stari grad Nikoziju. Stara cigla čini fantastičnu pozadinu za ciparsku Instagram fotografiju.

@tourdelust

Oniro By The Sea

S imenom koje znači “San o moru”, nije čudo što je Oniro prekrasno mjesto za fotografiranje. Postoje prekrasni zalasci sunca nad spektakularnim morskim špiljama (koje su osvijetljene noću) i brod koji priča priču o prošlosti.

@valeriyarai

Aelia Wellness Retreat

Želite li odsjesti u eko-odmaralištu s pogledom na planinu? U Aelia Wellness Retretu na periferiji Nikozije, u svakom kutku naći ćete slikoviti kutak za ciparsku Instagram fotografiju .

@magio1

Most ljubavi

Most ljubavi u Aiya Napi jedna je od najljepših prirodnih atrakcija na cijelom otoku, a tradicija je da parovi dolaze ovdje na medeni mjesec.

Nevjerojatni prirodni stjenoviti most koji se susreće s kristalnim, tirkiznim i smaragdnim morem divna je lokacija koja će ostaviti na vas izuzetan dojam, a to će se vidjeti i na fotografijama.

@_lilianna.li_

Foto: Instagram

0