Talijanski resort u planinama s grijanim krevetom u snijegu

Talijanski resort u planinama s
grijanim krevetom u snijegu

Pokušate li zamisliti kako bi izgledao odmor iz snova u snježnim planinama, vjerojatno vam na pamet nikada ne bi pao raskošan doručak u grijanom king size krevetu u snijegu, s pogledom na planinske vrhove. I to ne tako daleko od nas, u talijanskim Alpama, krije se pravi mali planinski raj za sve hedoniste. Hotel Chalet al Foss nalazi se u mirnom mjestu Val di Sole, planinskom području na sjeveru Italije. Iako su u blizini prekrasna skijališta, staze za skijaško trčanje, spust i sanjkanje, ovaj planinski resort pruža toliko opcija za uživanje da vam gotovo ništa drugo neće ni biti potrebno. Ova nezaobilazna destinacija za ljubitelje zimske idile čeka na vas s jedinstvenom ponudom atrakcija kakve još nismo vidjeli.

Hotel Chalet al Foss

Posebnosti ovog resorta zaista su brojne i originalne, zbog čega je i dobio titulu exclusive experience hotela. Jedinstveno iskustvo za nezaboravno buđenje definitivno je grijani krevet u snijegu, sa svih strana okružen snježnim nanosima i planinama, u kojemu dvije osobe uživaju u velikom izboru najukusnijih talijanskih zalogajčića. Za doručak ćete dobiti kroasane, tost sendviče, palačinke, kolače, plate voća, kave te sok od naranče. U toplom panoramskom krevetu gosti mogu uživati i u brunchu te nazdravljati uz mimose!

Jedna od glavnih atrakcija također su alpake! Dvije alpake nazvne Happy i Bernard, gostima prave društvo na idiličnom doručku u privatnom vrtu. S njima se također može otići u vođenu turu, odnosno šetnju u trajanju od sat vremena.

Još jedno posebno iskustvo koja svi gosti mogu doživjeti uključuje plutajući doručak ili aperitiv poslužen u infinity bazenu, na plutajućem pladnju, a u tom slučaju cijeli je bazen rezerviran samo za njih. Posebno su osmišljene i atrakcije za parove, kao što su kupke u bazenu ili spa kadi u potpunosti prekrivenim ružinim laticama.

Hotel ima 44 sobe, sve imaju grijane podove i balkon s ležaljkama i panoramskim pogledom na planine. Hotel ima saunu, unutarnji i vanjski bazen i pet spa kada. Vanjski infinity pool sa svih je strana ostakljen, pa je vizual sasvim nestvaran; plivanje i kupanje u toplom bazenu okruženom snijegom i planinama.

Za više informacija posjetite njihov Instagram profil.

Foto: Instagram, Chalet al Foss

Učitati još
Zatvori