Kamo na odmor u dvoje? Mjesto nedaleko Zagreba stvoreno za romantiku pod zvjezdanim nebom
Kamo na odmor u dvoje? Mjesto nedaleko Zagreba stvoreno za romantiku pod zvjezdanim nebom

Kamo na odmor u dvoje? Mjesto nedaleko Zagreba stvoreno za romantiku pod zvjezdanim nebom

Camping Plitvice imaju novitet u ponudi – dvije vanjske hidromasažne kade, odnosno jacuzzije, za spa uživanje s potpunom privatnošću u sklopu DELUXE i PREMIUM mobilnih kućica. Wellness podno zvjezdanog neba u netaknutoj prirodi šumskog planinskog predjela, čistog zraka, čarobnih vodenih tokova i mirne oaze za odmor neposredno do Plitvičkih jezera, koja je dovoljno urbana da se osjećate kao u dizajnerskom kvartu s 5 zvjezdica – omogućuje još bolji luksuzni kamping doživljaj.

Okruženi ljepotama Gorskog kotara, u samom srcu Like te na međi čak triju klima (mediteranske, planinske i kontinentalne) smjestile su se Camping Plitvice, luksuzni kamping resort.
Početkom travnja otvorili su ovogodišnju sezonu, a NOVITET u ponudi kampa su dvije vanjske spa hidromasažne kade u kojima ćete moći uživati rezervirate li DELUXE i PREMIUM mobilne kuće broj 12 i 15.

Plitvice Camping

Sedamnaest DELUXE i PREMIUM mobilnih kućica iz njihove ponudu standardno uključuju dvije „en suite“ spavaće sobe, potpuno opremljenu modernu kuhinju, dnevni boravak i privatnu natkrivenu terasu. Wi-Fi, klimatizirani prostor, mogućnost najma električnih bicikala i romobila, punionica za električna vozila, teretana na otvorenom, igralište, restoran u sklopu kampa, dva vanjska bazena s Pool barom, vođeni animacijski programi i ljetne kino večeri u amfiteatru – također su dio standardne ponude ovog kampa. Uz mjesta za šatore, NOVITET u ponudi kampa je i proširenje kamp parcela koje će sada biti na bijelom šljunku omeđene autohtonim biljkama. Više mjesta ispod zvjezdanog neba za kampere!

„Neprestano se trudimo doživljaj boravka u Camping Plitvice učiniti još magičnijim. Proširenje kamp parcela i privatan jacuzzi u dvije smještajne mobilne kućice zasigurno će donijeti zvjezdicu više vašem doživljaju.“ – ističu iz Camping Plitvica

Plitvice Camping

Dobrobiti hidroterapije

Poznato je kako hidroterapija pozitivno djeluje na opuštanje te fizičko i mentalno zdravlje. Uz ostale dobrobiti Plitvičkog kraja kao što je ljekoviti zrak ili čudesni vodeni tokovi te fenomen zemljišnog krajolika – ova nova wellness ponuda Camping Plitvica pomazit će sva vaša osjetila.

Hidromasažna kada je idealan oblik hidroterapije. Mlazovi vode ciljaju na određena područja tijela, pogotovo na ona gdje se nakuplja najviše stresa – vrat, ramena, leđa i noge. Poznato je da tople kupke potiču detoksikaciju pomažući pri tom na smanjenje celulita i ljepši izgled kože. Dodatne funkcije ugrađene u jacuzzi, poput LED rasvjete i muzike pomažu stvaranju opuštenog raspoloženja, ili pak zabavu i poziv na druženje. A najbolje od svega je što se u jacuzziu može uživati tijekom cijele godine.

Osim što se jacuzzi za razliku od bazena može koristiti tijekom cijele godine, pa i u hladnijem periodu sezone, najljepše od svega je što djeca u njemu mogu uživati kao u bazenu, naravno uz nadzor. Uživati tako u ovom luksuznom wellnessu u prirodi Camping Plitvica možete sve do 1.11.2023. „Gledajte na to kao na mala životna zadovoljstva koja vode velikom stilu življenja.“ – poručuju iz Camping Plitvica.

Plitvice Camping

Zašto spa hidromasažna kada može odmor učiniti još boljim?

Pomaže u otklanjanju stresa

Umirujući učinak tople vode u kombinaciji s masažom može pomoći u oslobađanju fizičkog, emocionalnog i mentalnog stresa, potičući oslobađanje endorfina. Djelovanjem endorfina, osjećamo manje boli i manje negativnih učinaka stresa.

Opušta tijelo i napete mišiće

Uranjanje u toplu vodu, pojačano snažnim masažnim pulsom mlaznica može ublažiti bolove i pomoći otpuštanju mliječne kiseline (uzrok upale mišića).

Pruža osjećaj olakšanja u leđima i zglobovima

Uzgon vode u hidromasažnoj kadi smanjuje tjelesnu težinu za oko 90 posto, oslobađajući pritisak na zglobove i mišiće – posebno na kralježnicu koja nosi najveći teret modernog načina života. Istovremeno toplina vode stimulira protok krvi i pomaže u ublažavanju ukočenosti i upala, pogotovo kod sindroma karpalnog tunela, artritisa, upale tetiva.

Pospješuje cirkulaciju i pozitivno djeluje na disanje

Vodena para iz tople vode djeluje pozitivno na sinuse i bronhije, a kako povećava protok krvi tako i potiče bolju oksigenizaciju krvi.

Omogućava bolje spavanje

Znanstveno istraživanje Državnog sveučilišta Washington u SAD-u otkriva da namakanje u hidromasažnoj kadi na samo 15-20 minuta dovodi tijelo u stanje duboke relaksacije te omogućuje bolji noćni san.

Pospješuje zdraviji i mlađi izgled

Baš poput djelovanja sauna, para iz vruće kade može koristiti koži – potičući bolju cirkulaciju potiče i izbacivanje toksina putem kože, kao i proizvodnju kolagena.

Plitvice Camping
Plitvice Camping

Foto: PR

Učitati još
Zatvori