Još jedan razlog više za posjet Budimpešti

Još jedan razlog više za
posjet Budimpešti

Predivna Budimpešta, glavni grad Mađarske, po mnogima je najljepši europski grad. Sve je popularnija city break destinacija za posjetitelje iz Hrvatske kojima je dovoljno blizu da odu na produženi vikend. Jedna od omiljenih turističkih destinacija poznata po kulturi, arhitekturi i termalnom kupalištu u samom centru grada, može se pohvaliti i iznimnom gastronomskom scenom. U obilju kafića, barova, restorana i bistroa, nama je za oko zapeo jedan potpuno neobičan i drugačiji lokal pod imenom 26° Budapest. Razloga za posjet nikada nije nedostajalo, ali ako vam je kojim slučajem ipak trebao još jedan razlog više za posjet Budimpešti, zavirite u ovaj čaroban mediteranski vrt u srcu grada u kojem se u uzbudljivoj atmosferi može jako fino pojesti i popiti.

26° Budapest

Na kućanskom broj 26 u jednoj preslatkoj ulici u Budimpešti nalazi se prava mala oaza. U nesvakidašnjem ambijentu, točnije u vrtu punom palmi i drugih biljaka, lampica, drvenih stolova i šarmantnih fotleja, te prekrasnog lustera sačinjenog od malih kuglica, nalazi se26 ° Budapest. Upravo tako izgleda vrt restorana u kojemu se jede izvrsna hrana i piju kokteli. Na istoj adresi, pod istim imenom, kriju se i joga studio te veliki prostor za privatne i poslovne evente, pop-up večere, radionice i slična druženja.

26 ° Budapest na jednom je mjestu objedinio nekoliko koncepata s istom željom i filozofijom; opuštanje i uživanje u trenutku. Ova urbana džungla trenutno je glavno feel-good odredište mladih, a razumijemo zašto.

Mediteranski restoran ujedno je i bar, a opušteno druženje u botaničkom vrtu, pod palmama, jedinstveno je iskustvo. Ovdje tako možete pojesti doručak, brunch i večeru te odabrati neko od vrhunskih vina i koktela iz bara. Prostor je dovoljno velik da su uvijek dobrodošli i oni koji uz kavu odluče raditi na svojim laptopima, čitati knjigu ili samo predahnuti u miru.

STUDIO° je opuštajuće mjesto gdje se može uživati u satima joge raznih vrsta i intenziteta, dok HOUSE ° donosi jedinstven koncept za događanja po potrebi, a najviše se ističu kulinarske radionice.

Više informacija možete pronaći na Instagram profilu.

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori