Stranica koja otkriva svjetske hotele u koje možete putovati sa svojim psom

Stranica koja otkriva svjetske hotele u koje
možete putovati sa svojim psom

@puppynamedcharlie

Putovanja s kućnim ljubimcem

Svaki vlasnik kućnog ljubimca zna da putovanja mogu biti prava logistička noćna mora. Kad je riječ o mačkama, rijetki uopće pomišljaju da bi je poveli na putovanje jer jako je malo maca prilagođeno takvom pothvatu i seljenje bilo kakve vrste, makar i privremeno, za mace je vrlo stresno. Iako iznimaka ima.

Kada je riječ o psima, planiranje putovanja dolazi puno prirodnije, čak se i podrazumijeva u većini slučajeva. No to ne znači da je lako, pogotovo ako krećete na put avionom i/ili prelazite granice. Osigurati prijevoz, naći odgovarajući smještaj, dobru lokaciju gdje će šetnje biti omogućene, samo su neke od stvari o kojima treba razmišljati, a nisu sve destinacije dog friendly koliko bi se nadali.

Mnogi će se zbog toga odlučiti na opciju čuvanja kod prijatelja i obitelji, profesionalnog čuvanja, možda psećeg hotela, ako je izvedivo, pogotovo ako je riječ o velikom psu. Manjim pasminama je lakše manevrirati pa su stoga najčešće oni suputnici broj jedan bez obzira na destinaciju.

@the_grizzaster

Stranica Bring Fido

Kada je u planiranju svojih putovanja naišla na prepreke u vidu nepotpunih informacija kada je riječ o ljubimcima, Melissa Halliburton je odlučila pokrenuti svoju vlastitu platformu na kojoj bi pomogla svima koji bi se našli u sličnoj situaciji. Njen je tim u početku sam nazivao hotele kako bi složio listu pet friendly smještaja, a danas funkcioniraju poput servisa kao što su Airbnb ili Booking, samo s ljubimcima u prvom planu.

Bring Fido na jednom mjestu okuplja hotele, restorane, aktivnosti i sva druga zanimljiva mjesta na određenoj destinaciji na kojima je ulaz psima dopušten. Na ovaj način morate samo znati koju zemlju želite posjetiti, a stranica će vam izlistati sve lokacije na koje se možete bez ikakvih problema i zabrana ušetati sa svojim četveronožnim suputnikom.

Jednom kada otputujete i dalje se možete koristiti informacijama sa stranice da pronađete mjesta za ručak, šetnju, pa čak i lokalnog veterinara. Zavirite na BringFido.com i pronađite svoju sljedeću destinaciju.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori