S ovim beach barom korak smo bliže raju na Zemlji
S ovim beach barom korak smo bliže raju na Zemlji

S ovim beach barom korak smo
bliže raju na Zemlji

Preko godine vas volimo izvještavati o genijalnim mjestima u Metropoli. Kako se bližimo ljetu, naše se želje, maštanja i preporuke sele na obalu. Danas putujemo u Istru, poznatiju kao Terra Magica. Istra to stvarno i jest jer nudi najbolje od naše gastronomije u kombinaciji s očaravajućom prirodom. Sigurni smo da ste čuli, a možda već i posjetili oazu zvanu Meneghetti Wine Hotel & Winery. Nije tajna da o njima uvijek volimo pisati pa ćemo vam danas otkriti i njihov dodatni kompleks koji se nalaži u skrivenoj uvali. Ime ovog prekrasnog mjesta je Boho Beach Club.

Boho Beach Club – mjesto gdje uživamo u zvuku mora

Boho Beach Club by Meneghetti nalazi se na manje od 2 km od imanja, točnije u mjestu Barbarigi. Beach Club uređen je u ležernom boemskom duhu kako bi odgovarao ljepoti prirode koja prevladava na toj, za mnoge, neotkrivenoj plaži. Smještena je u divnoj šljunčanoj uvali punoj mediteranske vegetacije. Uz nju u Meneghettiju kažu da na njihovom imanju spajaju najbolje od dva svijeta koja u Istri postoje – unutrašnjost s divnim vinogradima i maslinicima te obalu s bistrim morem i mirisima borova.

Odlična je vijest da se do Boho Beach Cluba od imanja Meneghetti može stići za samo pet minuta complimentary shuttleom. Tu je i opcija bicikla uz kojeg ste u ovoj uvali za petnaest minuta. Oni koji vole šetati mogu i to jer za taj podvig ne treba više od pola sata.

U ovom raju možete uživati ispijajući naravno Meneghetti vina ili odlične koktele koje njihov tim priprema. Također imaju i ljetne zalogajčiće u vidu laganih salata uz koje nećete biti gladni i koji će vaš boravak učiniti potpunim.

Za aktualnu ponudu možete posjetiti njihovu stranicu na kojoj je navedena ponuda svih njihovih barova i restorana, a kombinacija posjeta plaži s posjetom njihove kušaonice ili restorana Oliveto za ručak na otvorenom svakako predstavlja idealan hedonistički ljetni dan.

Foto: Matej Paluh

Učitati još
Zatvori