Blogerica Sincerely Jules ovih dana uživa u Dubrovniku

Blogerica Sincerely Jules ovih dana
uživa u Dubrovniku

Početak proljeća i sve topliji dani koji najavljuju približavanje ljeta potaknuli su nas na maštanja i razmišljanja o putovanjima. Iako za mnoge sezona godišnjih odmora još uvijek nije započela, u svijetu poznatih modnih, beauty i travel blogerica vrijeme za putovanja nikad ne prestaje. S fleksibilnim radnim danima i obavezama koje uvijek mogu ponijeti sa sobom, blogerice tijekom cijele godine uživaju u istraživanju novih mjesta i kultura, istovremeno pronalazeći inspiraciju za nove postove i savršene kulise za svoje Instagram fotografije. U posljednjih nekoliko godina, Hrvatska se istaknula kao sve popularnija destinacija i svoje mjesto pronašla na samom vrhu liste popularnih blogerica. Ove godine, sezonu je otvorila Julie Sariñana, blogerica iza nagrađivanog i svjetski popularnog modnog i lifestyle bloga Sincerely, Jules.

JULIE SARIÑANA UŽIVA U DUBROVNIKU

Blogerica Julie Sariñana je unutar ormara, ali i izvan njega pravo utjelovljenje djevojke iz Kalifornije koja u sebi uvijek nosi dozu bezbrižnosti, opuštenosti i želje za avanturom koja njezin kovčeg uvijek čuva spremnim za novo putovanje. Nakon Pariza, Londona i Meksika, destinacija koje je posjetila u nekoliko proteklih mjeseci, Julie je novo mjesto za odmor i uživanje, ali i nove radne zadatke i inspiraciju pronašla u Hrvatskoj, točnije u divnom Dubrovniku.

Iako u Dubrovniku turistička sezona nikad zapravo ne prestaje, Julie ga je uspjela uhvatiti tik prije vrhunca sezone koji donose ljetni mjeseci kada je teško pronaći slobodno mjesto za kavu na Stradunu. Idiličnu atmosferu sunčanih proljetnih dana u Dubrovniku i nekoliko mirnih kutaka koje je pretvorila u svoju novu oazu, Julie je uhvatila u predivnim fotografijama koje su najbolja moguća razglednica Dubrovnika za gotovo pet milijuna pratitelja na Instagramu. Osim u ljepoti dubrovačkih zidina i mirnog mora, popularna blogerica proteklih dana uživa u šetnji malim uličicama, vožnjama brodom i, baš poput Dubrovčana, sezoni trešanja.

Predivne fotografije poznate blogerice Julie Sariñane koje stvaraju pravi mali Instagram putopis donosimo u nastavku.

Učitati još
Zatvori