U ovoj vili za odmor s bazenom želimo provesti cijelo ljeto
U ovoj vili za odmor s bazenom želimo provesti cijelo ljeto

U ovoj vili za odmor s bazenom
želimo provesti cijelo ljeto

Život u gradu ljeti zna biti zaista težak, a uz nepodnošljive vrućine jedino o čemu razmišljamo jest bijeg od gradskih ulica i odlazak na more. Oni koji traže pravi bijeg od gradskih gužvi, stresa i obaveza, najčešće za odmor odabiru naše mirnije otoke, a za potpuno uživanje, naravno, bitno je i pronaći savršen smještaj. Jedna od najljepših vila za odmor koja pruža sve od navedenog nalazi se na Malom Lošinju. Osim lokacijom, ova mala oaza nas je očarala savršenim uređenjem i prekrasnim bazenom. Da se nas pita – cijelo se ljeto ne bismo micali iz vile Amber St. Martin.

Amber St. Martin vila za odmor

Inspirirana jednostavnošću, ravnotežom s prirodom i prirodnim materijalima, ova vila pruža odmor i uživanje kao rijetko koje drugo mjesto. Dvosobna vila smještena je u tradicionalnoj ribarskoj luci Sv. Martin, na samo 150 metara od divne plaže i 10 minuta hoda do centra Malog Lošinja. Jedno je od onih mjesta koje ima baš sve potrebno za cjelokupni reset i punjenje baterija, u što će vas uvjeriti fotografije u nastavku.

Uređenje vile iz snova

Vila Amber St. Martin velika je 70 m², a uređena je u pretežito nježnim, prirodnim i zemljanim tonovima. Interijerom i eksterijerom tako prevladavaju nijanse smeđe, bež i sive boje uz zelenilo brojnih biljaka. Nas je očarala jednostavnost kojim cijela vila odiše, a posebno su dojmljivi elementi od drveta i kamena, te detalji u uređenju kao što su pletene košare i keramičke posuđe.

Iz soba se pruža pogled na more, a moramo napomenuti kako je nas zaista očarala terasa s bazenom i natkrivenim vanjskim dnevnim boravkom. Ovdje bismo, bez pretjerivanja, uz dobru knjigu ili dobro društvo rado provodili cijele dane! Veliki dnevni krevet, stolić i stolci smješteni su tik uz bazen, na par stepenica iznad prizemlja. Arhitekturu vile potpisuje Siniša Bjelica, a za uređenje interijera zaslužna je arhitektica Nika Serdar. U nastavku donosimo malu virtualnu šetnju vilom!

Sve informacije o vili Amber St. Martin možete pronaći ovdje.

Foto: Amber St. Martin

Učitati još
Zatvori