Destinacije na kojima će uživati i vaš kućni ljubimac

Destinacije na kojima će uživati i
vaš kućni ljubimac

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02)

Putovanja s kućnim ljubimcem, bez obzira na doba godine, potrebno je planirati unaprijed. Vrijeme godišnjih odmora donosi odlične cijene paketa koji će mnoge inspirirati da spakiraju kofere i upuste se u avanturu. No, pakiranje je ustvari, najlakši dio. Odabir pet friendly hotela i općenito destinacije koja pruža razne aktivnosti za vlasnika i njihovu krznenu pratnju, najvažniji je dio cijele organizacije. Ako ste neodlučni ili tek razmišljate o putovanju s kućnim ljubimcem, u nastavku potražite najbolje destinacije koje riješiti sve vaše nedoumice.

Putovanja na kojim će i vaš ljubimac uživati

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANDREA PION (@asliceopi) on

Vlasnici će se složiti da kada putuju sa svojim mezimcem, odabir prigodnog hotela ima presudnu ulogu za posjet destinaciji. U obzir se svakako trebaju uzeti i mogućnosti transporta ako putujete avionom, vlakom, autobusom ili brodom. Zahvaljujući potražnji i rastućem trendu pet friendly destinacija, kućni ljubimci godišnji odmor provode uz svoje vlasnike. Iako postoje i specijalizirani hoteli samo za njih, mnogi se ne žele odvajati od svojih pasa i mačaka dok istražuju nova mjesta, daleko od doma.

Valonija, Belgija

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Benny (@bennytheadventurecat) on

Na sjevernom dijelu Belgije smjestila se Valonija. Poznata po prijateljski raspoloženim ljudima i obožavateljima životinja o čemu govori činjenica da u toj regiji postoji više od tisuću pet friendly hotela. Neki od najljepših nalaze se u gradovima  Durbuy, Liège, Namur i Mons. Francusko govorno područje, obilježeno je srednjovjekovnim gradovima i pitoresknim naseljima u kojima će šetnja s ljubimcem biti pravi gušt. Ljubitelji arhitekture imaju dodatan razlog za putovanje Valonijom čije građevine krasi renesansna arhitektura i mnoštvo lokalnih restorana i kafića koji će rado ugostiti vas i vašeg četveronožnog mezimca.

Pariz, Francuska

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo The Adventure Kat (@leo_the_adventure_kat) on

Modna meka, s razlogom je već nekoliko godina za redom proglašena jednom od najpoželjnijih za putovanja s mezimcima. Francuzi vole pse i mačke, stoga će gotovo nezamislivo biti da ih ostave pred vratima dok večeraju ili ručaju u lokalnom restoranu. Pariz je poznat po bogatoj povijesti, kulturnom nasljeđu i arhitektonskim atrakcijama. Stoga ne čudi da je većina pet friendly hotela upravo u boutique stilu. Grad ljubavi, bogat je parkovima koji su kao stvoreni za duge šetnje i relaksaciju s četveronožnim ljubimcem. Što se javnog prijevoza tiče, lako ćete se kretati po gradu uz uvjet da su na povodcu.

Lisabon, Portugal

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Babba C Rivera (@babba.c) on

Putovanja bi trebala biti izvor zabave, opuštanja i odmah od svakodnevne rutine bez stresa. No, često zbog manjka ponude ili okolnosti za kućne ljubimce, vlasnici odustaju od putovanja. Portugal je jedna od najposjećenijih europskih zemalja i jedna od najboljih za putovanja sa životinjama. Više od 400 hotela i apartmana u Lisabonu rado će vas ugostiti s mezimcem. S obzirom na to da će vam u susret stalno dolaziti psi i mace na povodcima, šetnja gradom odlična je prilika za upoznavanje ostalih ljubitelja životinja. U javni prijevoz čak i Uber taksije  s ljubimcem ćete  se brzo i jednostavno kretati s jednog kraja grada na drugi.

Venecija, Italija

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C A N D I C E C A P I N (@candicecapin) on

Venecija nije samo grad zaljubljenih, s razlogom ju zovu i gradom kućnih ljubimaca. U šetnji šarmantnim ulicama, mace i psi na prozorima nisu iznenađenje. Grad na vodi posjeduje više od 500 pet friendly hotela u kojima će i vaš mezimac dobiti izvrsnu uslugu i tretman. Putovanje Venecijom ne može proći bez vožnje ikoničnim gondolama koje su ujedno i simbol grada. Pružite ljubimcu nezaboravno iskustvo u putovanju Italijom, ne zaboravite se ukrcati na brodić i posjetiti  otoke Murano i Burano.

Velika Britanija

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZEPHYR (@zephyr_the_weim) on

Omiljena europska destinacija za mnoge je London. Kraljevska prijestolnica bogata je divnim parkovima i smještajnim kapacitetima za ljubimce. No, Velika Britanija može se pohvaliti i s lepezom ostalih gradova koji rado ugošćuju vlasnike sa životinjama. Nacionalne željeznice odobrile su prijevoz pasa i mačaka svih veličina pod uvjetom da ih vlasnici drže na uzici. Ruta od Cornwalla do škotskih visoravni  ili pak nekih od otoka posjeduju uvjerljivo najljepše zelene krajolike, nacionalne parkove i pet friendly  hotele za odmor bez stresa.

Foto: Instagram

 

 

 

Učitati još
Zatvori