PURINA PRO PLAN: Najbolje iz znanosti za optimalno zdravlje vašeg psa

PURINA PRO PLAN: Najbolje iz znanosti za
optimalno zdravlje vašeg psa

Obožavamo naše kućne ljubimce a kvaliteta njihovog života uvelike ovisi o kvalitetnoj prehrani. Bilo da se radi o svakodnevnim obrocima ili grickalicama i poslasticama, važno je obratiti pozornost da one budu visoke kvalitete. U Purini vjeruju da je dobra prehrana temelj dugog i zdravog života kućnih ljubimaca. U novoj liniji PURINA PRO PLAN Nature elements dehidrirane hrane za pse, uz sve do sada dokazane znanstvene učinke koju ova hrana ima za vaše ljubimce, znanstvenici su dodali nove prirodne elemente. PURINA PRO PLAN hrana za pse sadrži blagotvorna ulja, alge i povrće koje vašem psu pomažu osigurati optimalno zdravlje tijekom cijelog života.

Nature elements

U Purini su osmislili ovu liniju kako bi vašem psu mogli pružiti izbor napredne prehrane koja mu najbolje odgovara. Doživite zajednički efekt inovativne prehrane i prirodnih elemenata PURINA PRO PLAN hrane. PURINA PRO PLAN asortiman hrane za pse renoviran je kako bi se u proizvode integrirala najnovija otkrića istraživanja s područja prehrane za pse i učinila dostupna svima. Poboljšanje prehrane vašeg psa njihova je životna misija. U ovom asortimanu možete pronaći:

PURINA PRO PLAN BALANCED START – sa špinatom i ribljim uljem

PURINA PRO PLAN DEFENCE – s maslinovim uljem

PURINA PRO PLAN REGULAR DIGESTION – sa spirulinom

PURINA PRO PLAN DERMA CARE – s lanenim uljem

Zašto Purina?

  • Kvaliteta je u detaljima
  • Kvaliteta sastojaka i sigurnost najveći su prioritet u PURINA® PRO PLAN® timu – i to je neupitno
  • Znanstveno dokazane koristi
  • Svaki pojedini sastojak i razine hranjivih tvari odabrani su kako bi psima pružili značajne zdravstvene koristi
  • Važna nova dostignuća u znanosti
  • Najnovija otkrića prepoznala je međunarodna znanstvena zajednica i objavljena su u uglednim recenziranim časopisima
  • Visoka hranjiva vrijednost

Osim regularne hrane, važne su i grickalice

Vaši psi redovito se vesele slasnim poslasticama koje često dobivaju za međuobroke. Pri njihovom odabiru važno je da su one zdrave za njihove zube. Osigurati vašim ljubimcima zdravlje zubi, bez kamenca i plaka vaš je zadatak, a oni će vam za to biti iznimno zahvalni. Dentalife dnevne grickalice za to su idealne. Nemasne, bez šećera, bez umjetnih dodataka, s posebnim strukturama, dizajnirane su za čišćenje i najudaljenijih zubi. Dentalife grickalice od Purine idealan su poklon za dnevnu njegu zubi koje podupiru održivu oralnu higijenu.

Foto: PR, Unsplash

Učitati još
Zatvori