Jeste li čuli za novi ‘pet gadget’ uz kojeg ćete psa brzo naučiti nove trikove?

Jeste li čuli za novi ‘pet gadget’ uz kojeg ćete psa brzo naučiti nove trikove?

Svi oni koji planiraju svoju obitelj proširiti četveronožnim ljubimcem ili su tek postali ponosni vlasnici psa ili šteneta, znaju da nikada nije rano krenuti s dresurom i treningom. Općeprihvaćeno pravilo jest da se pas treba uvoditi u ‘školu’ bontona već u prvim mjesecima života – idealno nakon napunjena dva. Svaki pas ima drugačiji karakter i temperament pa će nekima stručna pomoć profesionalaca biti neophodna. No u većini slučajeva trikove i pravila ponašanja možete ih naučiti i sami.

Na tržištu se pojavio rastući trend pet gadgeta, točnije mobilnih aplikacija koje asistiraju i korak po korak omogućuju vam da psa dresirate na zabavan način. Puppr je najnovija u nizu, a dostupna je za iOS i Android. Kako funkcionira i koje su joj značajke, doznajte u nastavku.

Puppr – nova aplikacija za nove trikove

Sara i njen Super Collies udružili su snage s grafičkom dizajnericom Alice Mongkongllite i tako je nastala aplikacija Puppr. Najnoviji i trenutno najpopularniji gadget za treniranje i dresuru pasa s razlogom je stekao status ‘naj’. Naime, Puppr će vam olakšati učenje novih trikova na jedna sasvim nov i zabavan način, a ljubimac će ih svladati brzo. Kako ju koristiti? Vrlo jednostavno jer je uz odlične vizuale i skladno koncipirana pa ćete u nekoliko klikova pronaći točno ono što želite. Na Instagram profilu zavirite kako su psići u kratkim video zapisima već testirali novu aplikaciju.

Sjajni rezultati u par minuta vježbe

Osim što je potpuno besplatna, trenutno u arhivi ima dvije značajke: Clicker-Training i Tricks. Ako se do sada još niste okusili u treniranju i dresuri psa, uz pomoć Puppr aplikacije naučit ćete kako koristiti pozitivan pristup u implementiranju naučenih znanja. Naravno da će vam biti potrebno strpljenje, no uz vođeni program cijela priča teći će skladno. Više od 40 trikova nalazi se u bazi podataka, a koncept je zamišljen tako da 5 do 10 minuta vježbe dnevno garantira sjajne rezultate. Zavirite na službenu stranicu, u Pupper Merch Storeu kriju se i razne sitnice koje će razveseliti vas i vašeg mezimca.

Foto: Puppr, Unsplash, Pexels

Učitati još
Zatvori