Pub kvizovi su apsolutni hit – Donosimo 5 prijedloga gdje u Zagrebu otići na jedan
Pub kvizovi su apsolutni hit – Donosimo 5 prijedloga gdje u Zagrebu otići na jedan

Pub kvizovi su apsolutni hit – Donosimo 5 prijedloga gdje u Zagrebu otići na jedan

Domaća pub kviz scena aktivnija je no ikada! Odlazak na kviz u društvu prijatelja ili kolega za mnoge predstavlja sjajnu razonodu. Atraktivnosti ovog formata zasigurno pridonosi i njegov natjecateljski karakter, ali i činjenica da spaja različite generacije. Bez brige, kako bi sudjelovali na jednom ne morate biti novi Mirko Miočić, Dean Kotiga i/ili Morana Zibar.

Dovoljno je tek okupiti ekipu i odvažiti se na zabavan test znanja (koji vam može osigurati i vrijedne nagrade). Ovoga puta izdvojili smo pub kvizove u kojima možete sudjelovati u Zagrebu, a sjajna je vijest kako pojedini imaju i svoje online izdanje.

kviz

KRiP kviz

Od općih do specijaliziranih kvizova koji će iskušati važe znanje u točno određenom području, sve to na mjesečnoj bazi donosi KRiP kviz. Nedjelja navečer rezervirana je za kvizaško druženje u prostoru novozagrebačkog kluba Metropolis. Istovremeno se održava i online izdanje kviza u kojem mogu sudjelovati svi zainteresirani diljem Hrvatske.

Uz kviz općeg znanja i kulture koji se održava dva puta mjesečno, igraju se i raznovrsna specijalna izdanja pa vas tako ovaj mjesec očekuje Pophoror kviz. Pobjednici, ali i pojedini sretni sudionici, kući neće otići praznih ruku, a sve dodatne informacije možete pronaći ovdje.

kviz
kviz

Trivium kviz

Kvizaški entuzijasti (i oni koji će to tek postati) svoje znanje mogu srijedom i petkom provjeriti na kvizu opće kulture nastalom u organizaciji Trivium ekipe. Ukoliko želite sudjelovati u osvajanju nagrada, broj članova po ekipi ne smije prelaziti četiri osobe.

Kviz se održava na Borovju i Krugama, a sve prijavljene ekipe očekuju tri raznovrsne runde sastavljene od kategorija koje će testirati vaše znanje, ali i logično zaključivanje. Svi detalji su dostupni ovdje. 

Animatori Sivih Stanica

Animatori Sivih Stanica kreirali su kviz zabavnog koncepta koji se istovremeno održava na tri lokacije u Zagrebu. Maksimalno peteročlane ekipe svakog ponedjeljka mogu pokazati svoje zavidno znanje i osvojiti prigodne nagrade.

Kviz se istovremeno održava na Trešnjevci, Trnskom i Trnju, a koncept kviza i pitanja će na svim kvizovima biti isti te počinju u 20:00. Online verzija starta sat vremena kasnije, a svi detalji su dostupni ovdje.

kviz

Pub kviz u Dvorištu

Kviz općekulturne tematike donosi 3 kruga pitanja i nekoliko različitih kvizaških kategorija koje vam ukupno mogu donijeti 50 bodova. Organizatori navode kako su za sve ekipe pripremili besplatne grickalice, a 5 ekipa očekuju jestive i/ili tekuće nagrade tako da sigurno s kviza nećete otići niti žedni, niti gladni.

Više o kvizu koji se održava u atmosferi trešnjevačkog caffe bara “Dvorište” možete saznati ovdje.

Tematski kvizovi

Ljubitelje tematskih kvizova zasigurno će oduševiti kvizaška ponuda u sklopu cafe galerije Institut smještene na zagrebačkoj Trešnjavci. Bitange i princeze, Stranger Things, Gospodar prstenova … samo su neke od specijaliziranih tema u kojima možete pokazati svoje znanje i osvojiti nagrade. Svi detalji su dostupni ovdje. 

Foto: Unsplash, Pexels

Učitati još
Zatvori