Psić Jasper osvaja srca gdje god se pojavi

Psić Jasper osvaja srca gdje god se pojavi

@yasyasjasper

Mnogo je inicijativa pokrenuto u posljednjih nekoliko godina koje apeliraju na to da više udomljavamo, a manje kupujemo kućne ljubimce. O razlozima koji će vas inspirirati i potaknuti da poželite udomiti psa već smo pisali. Sve više ljudi odlučuje se za ovaj hvale vrijedan pothvat, a jednom kada udomite životinju poželjet ćete udomiti još koju. Sreća u očima i veselje koje ti napušteni mezimci pokažu čim im netko obrati malo pažnje i ljubavi ne može se zaboraviti. Jasper je križanac jazavčara i još jedne pasmine, a udomljen je iz azila prije dvije godine. Vlasnici pretpostavljaju da ima oko tri godine, a otkako je stigao u njihov život, dom je postao sretnije mjesto.

Preslatki Jasper razveseli svakoga s kim se sretne

@yasyasyasper

Svojom pojavom Jasper plijeni pozornost ulicama Jerseyja kao i u svakom kafiću kojeg posjeti sa svojim ljudima. Preslatko bijelo krzneno klupko gotovo se ne može usporediti s tužnim štenetom koje je prije dvije godine dobilo priliku za novi život. Mnogi se teško odlučuju na opciju udomljavanja zato što žele čistokrvnog psa. Jasper je mješanac no to ne umanjuje njegovu ljepotu. Baš naprotiv – miks jazavčara i još jedne pasmine, koja sudeći prema njegovim ušima, ima dužu dlaku zapravo je jako šarmantan.

Psić sa stilom

@yasyasjasper

Najviše uživa u šetnjama gradom, posjećivanju kafića i parkova. Nerijetko sjedne i za stol imitirajući svoje vlasnike. No, izlazak iz kuće nezamisliv je bez pomno odabranih ogrlica, povodaca i stylish bandana. Jasper ne nosi high street komade već podržava projekte koji dizajniraju dodatke, ali s humanitarnom notom. Od kupnje modnih asesoara veći dio zarade odvaja se za razne azile i udruge koje se bave spašavanjem životinja.

Učitati još
Zatvori