Održan prvi po redu
Family Day

Ovog vikenda održan je prvi po redu Family Day na Bundeku čiji su program vodile simpatične i poznate voditeljice, Ida Prester i Marijana Batinić. Program toplog i sunčanog dana otvorile su Kloštarske mažoretkinje, a održan je i koncert skupine Zagrepčanke i dečki uz cjelodnevne animacije za djecu, face painting, sportske igre u organizaciji Malih Sportaša te mnogih drugih zabavnih sadržaja za djecu.

Marijana Batinić

Marijana Batinić

Tako je na štandu Jane najmlađima bila zabavna velika društvena igra u kojoj su oni sami glumili figure, dok su se na ostalim štandovima posjetitelji educirali i isprobavali preventivno zaštitne usluge i proizvode namjenjene cijeloj obitelji. Za sve mame i one koji se brinu o zdravoj prehrani, nutricionistički centar Definicija hrane i nutricionistice Karmen Matković-Melki i Tena Niseteo održale su razgovore i radionicu na temu Pravilna prehrana za male i velike.

Iva Balaban

Iva Balaban

Događaj je imao i humanitarnu notu jer prihodi od prodaje magazina Adria Medie Zagreb i njene family grupe, kao što su tjednici Lisa, Moj lijepi vrt, Moj stan, Lijepa&Aktivna, Sensa i drugih su išli u humanitarne svrhe za rad udruge Crveni nosovi.

Ida Prester

Ida Prester

family day

jana

 

Preporuka

Zatvori