Iva Balaban ove zime nosi Lancel torbe

Iva Balaban ove zime nosi Lancel torbe

iva balaban za lancel (12)

Kada govorimo o francuskim brendovima koji predstavljaju sami epitom pariškog chica, gotovo je nemoguće ne spomenuti kuću Lancel. Osnovana u 1876., do danas je proslavila impresivnih 140 godina postojanja, a u toj uistinu dugačkoj tradiciji proizvodnje, iz Lancelova kreativnog pogona izašao je veliki broj ikoničnih kožnih torbi i popratnih modnih dodataka.

Angèle Lancel, osnivačica brenda, od samih njegovih početaka željela je ponuditi ženama torbe koje pričaju priču, koje pobuđuju emociju i koje slave boje, materijale i teksture.

iva balaban za lancel (13)

Danas Lancel utjelovljuje onaj pariški modni duh koji je toliko obožavan u cijelom svijetu, a svakako se cijeni i radna etika koja stoji iza nastanka svake Lancel torbe, počevši od inicijalne izrade skice, preko razvoja prototipa pa sve do proizvodnje finalnog produkta, koja uključuje sate i sate pedantnog i često ručnog rada, luksuzne materijale i profinjene detalje kojih u slučaju samo jedne torbe ima na stotinu.

iva balaban za lancel (10)

Svaki korak izrade zapravo je vrlo promišljen i Lancel torbe naposljetku pričaju upravo takvu priču. Priču o malom remek djelu i njegovoj bezvremenskoj privlačnosti i priču o modnom dodatku zbog kojeg srce malo brže zakuca, onom koji je istovremeno vrlo estetski privlačan, no isto tako i vrlo funkcionalan…

iva balaban za lancel (8)

Upravo te karakteristike svaka moderna žena traži u svojoj idealnoj torbi, a Lancel modele ove je zime u svoj modni stil idealno uklopila i Iva Balaban. Ulicama Zagreba prošetala je neke od najpoznatijih Lancel torbica i ujedno kultne modele kao što su torbe Charlie, Max, Huit i Bianca, koje u našoj metropoli možete pronaći u Lancel trgovini na adresi Teslina 15.

iva balaban za lancel (9)

iva balaban za lancel (3)

iva balaban za lancel (4)

iva balaban za lancel (16)

iva balaban za lancel (15)

iva balaban za lancel (14)

iva balaban za lancel (11)

iva balaban za lancel (6)

iva balaban za lancel (7)

iva balaban za lancel (5)

Foto: Sanja Jagatić

Snimano u: Knjižara Planetopija, Ilica 68

Zatvori