Provedite romantičan kolovoz u Zagrebu
Provedite romantičan kolovoz u Zagrebu

Provedite romantičan kolovoz u Zagrebu

Vikend je tu i većina je na moru. I dok jedni bezbrižno uživaju na plaži, drugi još uvijek šeću vrućim gradskim ulicama. Ukoliko želite iskoristiti slobodne dane na najbolji mogući način, imamo prijedlog. Posjetite Le Grič i u ugodnom društvu provedite najljepšu ljetnu večer.

Le Grič
Borut Planinc

Prošećite romantičnom stranom Zagreba

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, u gornjogradski park Grič vraća se Le Grič, malo i intimno događanje s romantičnim štihom. Ako su vam od barova draži parkovi i volite skrivene kutke s posebnim ugođajem, svake subote u kolovozu od 20 do 24 sata zamijenite običan izlazak neobičnim i uživajte u jednom od najljepših gradskih parkova uz svjetlost svijeća, okuse domaćih vina te zvukove violine, gitare i ukulela.

Le Grič
Borut Planinc
Le Grič
Niko Goga

Le Grič je osmišljen kao posebno iskustvo izlaska u grad. Malim vizualnim i sadržajnim dodatcima Le Grič subotama navečer pretvara gornjogradski park u najromantičnije mjesto u gradu, poštujući istovremeno njegovu povijest i ne mijenjajući znatno njegovu vizuru. Ambijent s vintage bistro kutcima i pogledom na zagrebačke krovove, ponuda s domaćim vinima i glazbeni program s violinskim koncertom zajedno stvaraju ovu posebnu romantičnu priču.

Le Grič
Niko Goga

Prošećite romantičnom stranom Zagreba i otkrijte da izlazak u park može biti “fin”! Le Grič podržava Turistička zajednica grada Zagreba, a organizira poznata mobilna tržnica lokalnih organskih proizvoda Mali plac, koja stoji iza organizacije popularnog Malog piknika. Ulaz je slobodan.

Više informacija pronađite na Facebook i Instagram stranici.

Foto: Borut Planinc, Niko Goga

Učitati još
Zatvori