Journal Pets: Prostirke koje će hladiti vaše ljubimce cijelo ljeto

Journal Pets: Prostirke koje će hladiti
vaše ljubimce cijelo ljeto

Stigli su nam i oni najtopliji ljetni dani. Ponekad je uistinu teško podnositi ove vrućine čak i nama, a ne možemo ni zamisliti kako je našim krznenim prijateljima. Srećom, postoji nešto što možete poduzeti po tom pitanju. Da bi svojim najdražim ljubimcima pomogli da se osvježe, možete im napraviti domaći sladoled prema receptima koje možete naći ovdje, a dobro će vam doći i jedna prostirka za hlađenje koja je posebno kreirana da bi pružila osvježenje vašim mačkama i psima.

Prostirka za hlađenje koju i vi možete koristiti

Radi se o prostirci koja pruža i do tri sata hlađenja zahvaljujući patentiranom dizajnu i gelu koji se nalazi u njoj. Gel se automatski ponovno ohladi nakon samo 20 minuta nekorištenja – bez struje, vode ili stavljanja u hladnjak. Ove prostirke su vam dostupne u različitim veličinama, a na vama je samo da odaberete onu koja je idealna za vašeg dlakavca.

Vlasnici vole materijal ovih prostirki jer se lako čisti i mekan je, udoban i dugotrajan. Odličan je proizvod, pogotovo za one pse koji imaju tendenciju da se pregrijavaju ljeti. Iako ove gelaste prostirke nisu zamjena za klima uređaj, ventilatore i slične uređaje, one će vašim ljubimcima definitivno pružiti dodatno olakšanje. Zahvaljujući tome što su lagane, možete ih ponijeti svugdje sa sobom, tako da vaši krzneni prijatelji mogu uživati ​​u osvježenju i na ljetnom odmoru i drugim putovanjima. Samo zapamtite da prostirka ne smije biti na direktom suncu kako se ne bi pregrijavala i ne smije se prati u perilici za rublje! U nastavku možete naći nekoliko takvih prostirki za hlađenje koje su trenutno dostupne i kod nas, a ako ikada i dosadi vašem psu, možete ju koristiti i vi.

CROCI Fresh prostirka Moby Duck
Karlie Fresk rashladna prostirka
Trixie prostirka za hlađenje 

Foto: Instagram, Pet centar, Tobylex, Gladni psić, Zoo City

Učitati još
Zatvori