Proljetne grane kao ukras u domu

Proljetne grane kao ukras u domu

Dok čekamo da nam proljeće stigne u svom punom cvatu i bojama, sada već polako možemo unijeti dašak toplih dana u naše domove uz pomoć raznog cvijeća. Tržnice su se zašarenile raznim vrstama, omiljenim tulipanima, narcisima, visibabama, zumbulima i drugim mirisnim opcijama koje uspješno tjeraju zimu.

Tražite li nešto drugačije od klasičnog buketa, posebno su atraktrivne proljetne grane u vazi koje će u interijer unijeti drugačiju strukturu i vizuru. I dok su grane pamuka ili lišće eukaliptusa više rezervirane za hladnije doba, još uvijek ih se ne morate odreći.

No klasična vrba iva, čije su grane poznatije kao ‘cice mace’, ipak se najčešće susreće u domovima u ovo preduskršnje i uskršnje doba. U kombinaciju zatim možete ubaciti i grane masline, a najljepše će biti grane trešnje u cvatu ili nekih drugih voćki kojih će uskoro biti napretek.

Pronađite veliku vazu i pozicionirajte svoje grane na kuhinjski stol, stolić za kavu u dnevnoj sobi ili ih postavite u neki ugao gdje će vas podsjećati da veselo proljeće samo što nije stiglo.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori