Jednostavni i efektni minimalistički detalji za dom

Složit ćete se da buket cvijeća može ‘spasiti’ svaki djelić stana, kao i živa biljka koja unosi svježinu u dom. No ponekad poželimo nešto što može duže trajati, što ne zahtijeva previše brige, a jednostavno će biti lijep detalj u prostoru.

Tu u igru ulazi raznoliko drugo bilje kao što su grane pamuka, cvijet vrbe ive (popularne cica-mace), rascvjetane grane proljetnih voćki, okruglo lišće eukaliptusa i slično. Ove su biljke apsolutni hit trenutno u uređenju interijera, pogotovo onih skandinavskih koji štuju trend minimalizma čemu svjedoče brojne Instagram fotografije.

Osim što je ovakvo bilje efektan detalj u prostoru, uz veliku staklenu vazu postaje iznimno fotogenično. A što je najbolje – nije veliki novčani izdatak, dugo traje i čak ne mora zahtijevati promjenu vode jer će i osušeno jako dobro izgledati. Maksimalni dobitak uz minimalno ulaganja, a nitko vam ne brani da uz ovakvo bilje na kuhinjskom stolu ne možete imati i prekrasan buket tulipana na stoliću za kavu ili pored uzglavlja kreveta.

Inspirirajte se našim fotografijama i osmislite sami svoj kutak u domu.

Foto: Instagram

Komentari