Ona živi u minijaturnoj kućici i putuje svijetom

Ona živi u minijaturnoj kućici
i putuje svijetom

Tiny House Giant Journey

U današnjem svijetu toliko zasićenom materijalnim sve češće pratimo priče pojedinaca koji su se od toga odlučili potpuno otcijepiti. Neki se fokusiraju na sasvim minimalistički način života, lišen svega nepotrebnog. Neki daju otkaze, spakiraju sve što imaju u jedan ruksak i kreću na put oko svijeta. A neki spajaju ova dva principa – svoje stvari pakiraju u jedan kombi i s njime proputuju sve kontinente.

Tiny House Giant Journey

Tiny House Giant Journey

Jenna Spesard napravila je nešto slično. U 27. godini shvatila je da je toliko zadužena, zakrčena materijalnim i bez dovoljno novca da slijedi svoje snove te odlučila nešto po tom pitanju napraviti. Izgradila je minijaturnu kućicu na kotačima s tadašnjim partnerom i krenula na dugo putovanje. I tako se rodio projekt Tiny House Giant Journey.

Tiny House Giant Journey

Jenna danas ima 31. godinu, razišla se s dečkom, ali i dalje živi u istoj minijaturnoj kućici. Putem je naišla na brojne istomišljenike te je trenutno “parkirana” u jednom selu jednako malenih stambenih jedinica gdje čeka nove avanture.

Tiny House Giant Journey

Život u umanjenom

Njen Tiny House je potpuno funkcionalan, ima sve što je potrebno za život samo umanjeno. Jenna sada životni prostor dijeli samo s psom, ali više od tri godine u istoj su kućici živjele dvije osobe. Osim kreveta na galeriji, minijaturne kupaonice i kuhinje, ima i prostor za odmaranje i sve što bi joj ikad moglo zatrebati. Samo u jako malenom prostoru.

Tiny House Giant Journey

Zanima li vas više, pratite je na blogu i Instagramu.

Tiny House Giant Journey

Foto: @tinyhousegiantjourney

Učitati još
Zatvori