Princeza Zahra Aga Khan otvorila D-Marin nautički događaj godine

Princeza Zahra Aga Khan otvorila D-Marin
nautički događaj godine

Zahra Aga Khan

Šibenik 52 SUPER SERIES Sailing Week

Svečanim krštenjem jedrilice Azzurra u D-Marin Mandalina u Šibeniku i službeno je započeo nautički događaj godine Šibenik 52 SUPER SERIES Sailing Week. Kuma broda bila je princeza Zahra Aga Khan, inače najstarija kćer Age Khana IV.
„Ostvario nam se san. Doveli smo u Hrvatsku vrhunsku regatu. Nadam se da će svi uživati na našoj predivnoj obali. Pred nama je veliki nautički tjedan“, rekao je CEO D-Marin grupe Burak Baykan koji je jedriličarima tradicionalno zaželio dobar vjetar.

Azzurra tim

Događaju su prisustvovali Jakov Kitarović, suprug predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, pod čijim se pokroviteljstvom odvijaju TP52 Super Series regate u Hrvatskoj, poseban izaslanik predsjednice Tomislav Madžar, župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk, uz vlasnike timova koji se natječu na regatama.
“Hrvatska nas je potpuno osvojila svojom ljepotom. Veselimo se danima koji su pred nama i dobrom plasmanu naše Azzurre”, izjavio je Pablo Roemmers, jedan od najvećih argetinskih poduzetnika kojemu je ovo prvi posjet Hrvatskoj.

Burak Baykan

Regata u D-Marin Mandalina starta u srijedu, 23. svibnja, s velikim imenima svjetskog jedrenja poput peterostrukog olimpijskog pobjednika Roberta Scheidta, Argentinca Santiaga Langea i redovitih sudionika America’s Cupa Deana Barkera i Jamesa Spithilla.
Fotografije s krštenja broda pronađite u privitku, a za sva pitanja stojim na raspolaganju.

Pablo Roemmers

Foto: Stipe Surać

Učitati još
Zatvori