Journal adventski kalendar: Godišnja zaliha Čokolina
Journal adventski kalendar: Godišnja zaliha Čokolina

Journal adventski kalendar:
Godišnja zaliha Čokolina

Tradiciju Journal adventskog darivanja započeli smo 2018. godine, a možemo reći kako nam je upravo ta tradicija jedna od dražih. Blagdansko razdoblje samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a pokloni taj osjećaj samo uljepšavaju. Journal je poznat po tome da voli darovati svoje čitatelje i pratitelje, a ova godina nije iznimka!

Journal adventski kalendar

Kao i svake godine, Journal adventsko darivanje odvija se na našem Instagram profilu na kojem možete osvojiti zaista divne poklone. Svaki dan uljepšat ćemo vam jednim darom, a zaista smo spremili fantastična iznenađenja! Kroz trajanje našeg adventskog darivanja nadamo se da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane. Svako darivanje traje 24 sata, pobjednici će biti označeni u komentaru i na kraju ovog članka.

Journal x Čokolino

Dugi niz godina Čokolino, zajedno s neizostavnim likom i zaštitnikom branda, medvjedićem Linom, uveseljava sve od najmlađih dana. Oduvijek se povezuje uz bezbrižno djetinjstvo, veselje, radost, trenutke opuštanja – jednostavno rečeno, izaziva sreću. Zato ne čudi da je Čokolino za sve generacije jer svojom jedinstvenom recepturom i kvalitetom izaziva izrazito pozitivne emocije, bez obzira na godine. Svima omogućava da iz njega dobiju ono najbolje: bilo da je pripremljen s malo mlijeka da se može nožem rezati, rijedak da se može popiti, ili „taman“ na pola puta – on je savršen u svakom obliku. Jedna stvar je jasna – istinski zaljubljenici u Čokolino su sva velika i mala djeca. Zato darujemo jednog od naših čitatelja ili čitateljica s Čokolino poklon paketom od 25 kg kao zalihu za ”tebe i tvoju ekipu”.

Journal x Čokolino adventski kalendar

Darujemo jednog od naših čitatelja ili čitateljica s godišnjom zalihom Čokolina, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  • Pratiti @journal.hr Instagram profil
  • Pratiti @lino.hrvatska Instagram profil
  • Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu do 21. prosinca 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika/cu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

 

@dimsa25 je dobitnica godišnje zalihe Čokolina – čestitke!

 

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Učitati još
Zatvori