Premijera filma Ustav Republike Hrvatske

Josipa Lisac i Rajko Grlić

Josipa Lisac i Rajko Grlić

Sinoć je u multipleksu CineStar u zagrebačkom Branimir Centru održana svečana premijera filma – ‘Ustav Republike Hrvatske’, redatelja Rajka Grlića. Tri kino dvorane su sinoć bile premalene za preko tisuću ljudi koji su došli pogledati ovu ljubavnu priču o mržnji. Tako su na premijeri bili Josipa Lisac, Barbara Nola, Lucija Šerbedžija, Mirjana Hrga, Ivana Paradžiković, Željka Ogresta, Dubravko Merlić, Saša Kopljar, Daniela Trbović i brojni drugi.

ustav-republike-hrvatske-daniela-i-natasa-trbovic

Daniela i Nataša Trbović

Filmska ekipa na čelu s redateljem Rajkom Grlićem, scenaristom Antom Tomićem, producentima filma – Ivanom Maločem i Majom Vukić te glavnim glumcima Nebojšem Glogovcem, Ksenijom Marinković, Dejanom Aćimovićem te ostalim glumcima dobila je ovacije brojne publike.

Lucija Šerbedžija

Lucija Šerbedžija

‘Ustav Republike Hrvatske’ ljubavna je priča o mržnji, inspirirana stvarnom zemljom, priča koja razotkriva sve naše netrpeljivosti, predrasude i mržnju prema različitostima. To je priča o hrabrosti da danas budeš ono što jesi i pokušaju da se unatoč svemu voli. Ovaj se film pita da li se netko uronjen u predrasude i mržnju može pretvoriti u normalno ljudsko biće i da li takav netko može ići i korak dalje i pokazati da je ispod ledene maske satkan od ljubavi.

Kristina Krepela

Kristina Krepela

‘Ustav Republike Hrvatske’ u produkciji Interfilma i distribuciji Blitza stiže u hrvatska kina 06. listopada, a sve informacije kao i on line prodaju ulaznica možete pogledati na stranicama CineStara.

Jadranka Đokić

Jadranka Đokić

Mia Biondić

Mia Biondić

Ivana Paradžiković

Ivana Paradžiković

Rajko Grlić s Rujanom Jeger i Slavenkom Drakulić

Rajko Grlić s Rujanom Jeger i Slavenkom Drakulić

ustav-republike-hrvatske-ankica-dobric

Ankica Dobrić

ustav-republike-hrvatske-barbara-nola

Barbara Nola

ustav-republike-hrvatske-ivana-i-jasna-nanut

Ivana i Jasna Nanut

Foto: Sara Dombre i Ino Zeljak

0