Magazin Story predstavio svoje gastro izdanje

Promocija prvog broja magazina StoryGourmet ovog je tjedna u zagrebačkom bistrou RougeMarin okupila važna imena hrvatske gastroscene, kao i brojne zaljubljenike u kulinarstvo.

barbarakolar_zrinkaferina

Barbara Kolar, Zrinka Ferina

Prvi broj novog tromjesečnika iz grupe Story časopisa, tako su s veseljem i ponosom među prvima prolistali upravo hrvatski chefovi koji čine jedinstven i moćan StoryGourmet tim: Andrej Barbieri, David Skoko, Petra Jelenić i Mate Janković.

Priska-Thuring

Priska Thuring

Iako je zbog stručnog usavršavanja u inozemstvu promociju propustio peti član StoryGourmet tima, chef Marin Medak, on je na predstavljanju bio prisutan kroz slasne zalogaje bogatog menija koji je pripremio samo za tu prigodu. Uzvanici na svečanoj promociji novog i jedinstvenog magazina posvećenog kulinarstvu uživali su u pjenušcu Jeruzalem, vinima Galić, te konjaku Martell, a svi su imali priliku iz prve ruke doznati kako su se chefovi snašli u, za njih posve novim ulogama – onim novinara i kreatora sadržaja. Upravo njihov angažman čini StoryGourmet relevantnim te pruža cjeloviti prikaz gastroscene, od uzgoja do tanjura.

matejankovic

Mate Janković

Među uzvanicima koji su s oduševljenjem čestitali timu StoryGourmeta bile su i chefice Priska Thuring te Ana Grgić, američka televizijska zvijezda i dobitnica Emmyja, Ashley Colburn,  Davor Gobac te njegov imenjak, televizijski voditelj Davor Meštrović Meštar koji je svojoj kolegici Barbari Kolar čestitao što je upravo ona u prvom broju StoryGourmeta predstavila svoj meni i spremila ga pred objektivom. Osim njenih, čitatelji u prvom broju StoryGourmeta imaju još 54 recepta koje su sastavili najvrsniji chefovi.

Radovan-Marčić

Radovan Marčić

Brojne čestitke za svoj članak o dugogodišnjoj prijateljici i jednoj od najmoćnijih žena američke i svjetske scene, chefici Lidiji Bastianich, primao je gastroznalac, redatelj Radovan Marčić, a sve je posebno oduševio rad fotografa i food stilista koji su zaslužni za raskošne editorijale: od Gage i Škufa, Borisa Berca, Maje Danice Pečanić, Tamare Ganocci Frisch, Josipa Regovića i Marka Dušaka. Gastroznalac Hrvoje Petrić iz broja u broj će preporučati restorane, Aleksandar Noršić pisati o vinima i sirevima, a stručni tim nutricionista iz Centra za kulturu prehrane već je u prvom broju obradio trenutačno veoma aktualnu temu o mesu. Uz brojne savjete, trikove, recepte i inspirativne fotografije, shopping izloge, intervjue, reportaže i priče chefova Barbierija, Medaka, Jankovića i Skoke te vrsne slastičarke Petre Jelenić.

ivana-seremet-sherry

Ivana Šeremet

storygourmet1

0