Predstavljanje nove kampanje brenda Gant

U opuštenoj atmosferi Apetit Cityja u Zagrebu, uzvanicima je predstavljena nova kampanja za modnu marku Gant. Iva Šulentić i Davor Meštrović predstavili su Gant kroz film koji priča autentičnu priču o počecima Ganta davne 1949. godine i kroz novu kampanju u kojoj Gant slavi ljude koji su promijenili svijet, a s kojima dijeli prošlost.

gant2

Košulja je stavljena u fokus kao poveznica mnogih osoba koje su svojim posebnim stilom, nikad pretjerano obučeni, uspjeli u ostvarivanju svojih želja i ambicija uz veliku strast koju ulažu u ono što vole.

gant67

Iva Šulentić, Davor Meštrović

Gosti su kroz film imali priliku saznati sve o brojnim inovacijama na košulji u kojima Gantovi kupci uživaju i danas poput savršene button-down kragna, locker loopa, box pleet i mnogih poboljšanja koja Gantove košulje čine odjevnim predmetom koji je ujedno i elegantan i praktičan. Uzvanici su se nakon predstavljanja nove kampanje u odličnom promo videu podružili u opuštenoj atmosferi uz fini brunch! Poseban gost druženja bio je i mladi znanstvenik i uspješni doktor, voditelj bolnice u Rovinju Marinko Rade kao pravi predstavnik onoga što Gant u svojoj novoj kampanji poručuje. „They changed the world. Not the shirt“ poručuje Gant novom kampanjom za ljude koji su autentični i strastveni u onome što rade. S takvim stavom, mijenjaju svijet!

vanda

Vanda Winter, Dubravko Šimenc

gant

Nevena Rendeli

Među poznatim uzvanicima koji predstavljaju Gant lica, osobe koje svojim profilom odgovaraju Gantovoj poslovnoj filozofiji bili su i poznati sportaš, svjetski veslački prvak Valent Sinković. Uz predstavnike tvrtke Gant, predstavnike medija, na zanimljivom druženju bili su i Nevena Rendeli, Vanda Winter, Dubravko Merlić, Nenad Korkut, Oliver Mlakar, Dubravko Šimenc, Bruno Kovačević i mnogi drugi vjerni ljubitelji modne marke Gant koja svoje kupce osvaja inovativnošću i autentičnom kvalitetom.

bruno

Bruno Kovačević

GANT-web-43

Nenad Korkut

vanda34

Marinko Rade, Vanda Winter

dubravko

Dubravko Merlić

oliver

Oliver Mlakar

0