Predstavljamo blog Journal Život

Predstavljamo blog
Journal Život

Mirjana Petković djeluje kroz radionice i individualni rad te primjenjuje licencirane tehnike i coaching metode kao što su Heal Your Life Workshop®, NLP, Wingwave®, ThetaHealing® i Kvantnu harmonizaciju. Mirjana će pisati blog Journal život na kojem će vas kroz jednostavne savjete voditi kroz načine kako raditi na sebi, povezati se sa sobom, kreirati svoju vlastitu stvarnost i preuzeti odgovornost za vlastiti život.

journal-blog-najava-zivot

”Želim potaknuti ljude oko sebe na pozitivne promjene, da se povežu sa sobom i sa kreiranjem svoje vlastite stvarnosti, sa ljubavlju, srećom i obiljem, da izađu iz svojih okvira, da se uzdignu iznad svojih uvjerenja, da prihvate odgovornost za sebe i za svoj život, da pozitivno razmišljaju, da slušaju svoje srce, da zavole sebe i žive svoju životnu Strast i Svrhu i poučiti ih da je SVE moguće. Svoje poučavanje razvijam kroz inspirativni coaching centar Lakoća življenja.”

 

journal-blog-layout-zivot-1

Mirjana je licencirani Heal Your Life Teacher, Wingwave Coach, NLP Master, Theta Healing Practitioner, Family aromatherapist i Quantum Harmonization Practitioner i veseli se s vama podijeliti svoje znanje. Od ovog tjedna moći ćete je pratiti u našoj novoj rubrici Journal blogovi!

20150423_165828

Mirjana Petković

Foto: giseleofficial

Preporuka

Zatvori