Dvodnevna radionica po filozofiji Louise L. Hay

Dvodnevna radionica po
filozofiji Louise L. Hay

heal-your-lif

Želite li poboljšati koncentraciju, lakše savladavati stresne situacije, probleme s učenjem i tjeskobom, želite li ublažiti umor, nesanicu i ostvariti veću samokontrolu i time utjecati na poboljšanje kvalitete svog života, naučite ovu provjerenu i učinkovitu metodu.

S proljećem se budi nova životna radost i energija pa je stoga idealno vrijeme za promjene, nove odluke i ciljeve koje želite ostvariti u svom životu. Intenzivna HYL® radionica “Zavolite sebe, iscijelite svoj život”, po filozofiji Louise L. Hay, mnogima je pomogla promijeniti svoje živote na svim poljima – zašto ne biste i vi dozvolili sebi život kakav oduvijek želite i zaslužujete uz ispunjenje svih vaših ciljeva, želja i snova.

Ova dva nezaboravna dana pomoći će vam da se oslobodite svega onog što vas više ne podržava i ne koristi vam, a da pri tom napravite jedan sasvim nov i svjež prostor kojeg ćete ispuniti ljubavlju, radošću, samopouzdanjem, zadovoljstvom i novim mogućnostima kakve doista i zaslužujete.

“ZAVOLITE SEBE, ISCIJELITE SVOJ ŽIVOT”

Ovaj snažan transformacijski dvodnevni program pružiti će vam razumijevanje, inspiraciju, znanje kao i konkretne alate koji će vam biti smjernica i pomoć u svakoj prilici tokom života. Radeći na sebi i baveći se svojim umom, tijelom, duhom i emocijama naučiti ćete kako se osloboditi negativnih misli, prošlosti i starih ograničavajućih uvjerenja koja vas sprjećavaju da živite onako kako vi to želite, u ljubavi, sreći i miru sa sobom i sa svijetom oko vas. Dozvolite sebi život kakav oduvijek priželjkujete i ispunjenje svih vaših ciljeva, želja i snova.

heal-your-life

Tijekom radionice, kroz vježbe, afirmacije i vizualizacije, radit će se na sljedećim aspektima;

• osvještavanje negativnih uvjerenja koja oblikuju naš život
• prepoznavanje negativnih misli i kako ih promijeniti
• uvid u obiteljske odnose i njihov utjecaj na naše izbore koje činimo u životu
• kako se nositi sa teškim emocijama
• osvještavanje djeteta u nama
• iscjeljivanje putem opraštanja sebi i drugima
• stvaranje zdravih veza i odnosa
• oslobođenje od uništavajućih i destruktivnih modela ponašanja
• pronalaženje smisla i životne svrhe
• kreiranje nove priče vašega novoga života

Ne odgađajte svoj život za neki drugi puta, jer jedino što zaista imate je sadašnji trenutak, kojeg kreirate vi, sada i ovdje. Zaslužujete samo najbolje i upravo ova Dvodnevna radionica pokazati će vam kako je sve u životu moguće i kako na jednostavan način promjenom razmišljanja i jednog sasvim drugačijeg pogleda na svijet možete promijeniti svoju stvarnost, uživati u predivnim mogućnostima, u ljubavi, samopouzdanju, zdravlju, miru i sreći.

Dvodnevna radionica održava se 17.-18. ožujka 2018. godine, u Centru Lakoća življenja, Kninski trg 11, Zagreb. Informacije i link za prijavu nalaze se na službenoj stranici, a prijaviti se možete i putem mail adrese [email protected].

Foto: Spencer BackmanLesly Juarez/Unsplash

Učitati još
Zatvori