Poznati na rođendanu City Centera one East, West i Split

Slavljenički koncerti glazbenih zvijezda, uspješna humanitarna akcija, shopping uz odlične popuste, lansiranje nove mobilne aplikacije, pokloni za posjetitelje i zabavan dječji program presjek su nezaboravnog rođendanskog vikenda City Centera one East, West i Split u kojem je uživalo više od 300000 posjetitelja.

12 Natali Dizdar4

Natali Dizdar

U tri slavljenička dana mislilo se i na one kojima je pomoć najpotrebnija: Udruga Hrvatska Pomaže i City Center one zajedno su organizirali humanitarnu akciju ‘Daj 5 za vedriji svijet’ kojom se prikupljao novac za Udrugu za pomoć djeci sa senzornim poremećajima ‘Senzori’ te za Kuću sv. Josipa za nezbrinutu djecu. Uz humanitarno kupljenih 31256 kriški City torte i 14337 čaša pjenušavog vina prikupljeno je ukupno 165959 kuna!

Petra Nižetić

Petra Nižetić

Humanitarnom cilju rado su se odazvale i brojne osobe iz javnog života, njih preko 100. Između ostalih, izvrsnom rezultatu humanitarke pripomogli su i Mislav Čavajda, Marijana Batinić, Slaven Knezović, Sementa Rajhard, Mario Petreković, Ivana Marić, Renata Sopek, Boris Mirković, Saša Lozar, Edita Misirić, Dean Pelić, Đurđa Adlešič, Iva Šulentić, Andrea Andrassy, Melita Hrengek, Natali Dizdar, Mirna Zidarić, klapa Cambi, Petra Nižetić, Igor Boraska, Nataša Bebić, Ana Čagalj, Marko Pecotić i brojni drugi.

Sementa Rajhard

Sementa Rajhard

Pet uspješnih godina u Splitu City Centeru one su čestitali odličnim dvosatnim koncertom, ispred glavnog ulaza u centar, Jelena Rozga i njen poseban gost Petar Grašo koji su pjevali za više od 8000 posjetitelja. Massimo te njegovi gosti – Tonči Huljić i Madre Badessa oduševili su publiku u City Centeru one West dok su u prekrasnim vokalima Natali Dizdar i Marka Tolje uživali posjetitelji City Centera one East.

Mislav Čavajda

Mislav Čavajda

Čak 100000 kuna u poklon bonovima te više od 3.000 Cineplexx kinoulaznica City Center one je darovao svojim vjernim posjetiteljima te im tako dodatno uljepšao slavljenički vikend, a po uzoru na uspješne shopping centre zapadne Europe, Centri su iznimnu posjećenost iskoristili za lansiranje mobilne aplikacije s ekskluzivnim modnim sadržajima te najvažnijim novostima iz Centra koja je naišla na izvrstan odaziv te je downloadana preko 7000 puta.
Rođendanski vikend bio je i izvrsna prilika za shopping – trgovine u City Centeru one pripremile su neodoljive popuste i posebne ponude koje se nisu mogle propustiti pa su vrećice bile pune uz odlične uštede.

Mirna Maras

Mirna Maras

Zabava za djecu s maskotom tigrom Tobijem kao zaštitnim lice uz cooking show, simulator leta, predstave, koncerte, nagradne igre, kvizove oduševila je najmlađe posjetitelje Centra. City Center one je i za ovaj rođendan svojim posjetiteljima priuštio nezaboravan provod i tako podsjetio zašto je već 9 godina prvi odabir kupaca te višestruki dobitnik nagrada za kvalitetu Qudal, Best Buy Award, Superbrands, Customer’s Friend i drugih.

Jelena Rozga i Petar Graso

Jelena Rozga i Petar Grašo

Natali Dizdar

Natali Dizdar

Ivana Kindl i Marko Tolja

Ivana Kindl i Marko Tolja

Damir Markovina

Damir Markovina

Ana Miščević

Ana Miščević

Ana Dorotić, Ivan Ivanišević, Marina Djurović, Nikola Ćelan

Ana Dorotić, Ivan Ivanišević, Marina Djurović, Nikola Ćelan

Foto: Maja Prgomet, Zlatko Lugarić, Miljenko Hegedić

0