Jedan od najpoznatijih Instagram ljubimaca promovira hrvatske ljepote

Jedan od najpoznatijih Instagram ljubimaca
promovira hrvatske ljepote

A post shared by Andrew Knapp (@andrewknapp) on

Činjenica da brojni kućni ljubimci imaju svoje profile na društvenim mrežama više nije ni neobična, kao ni podatak o milijunskim pratiteljima i zaradi koju takvi profili ostvaruju. Naravno da iza svega stoji vlasnik i da o njemu ovisi kvaliteta cijele priče, a kada iza svega stoji fotograf s dobrim idejama onda je uspjeh zagarantiran.

Gdje je Momo?

Andrew Knapp je postao poznat po konceptu “Gdje je Momo?” – fotografijama na kojima se, u nekom skrovitom kutu, kao u dječjim pričama, skrivao njegov pas Momo i samo ga je oštro oko moglo pronaći. Zahvaljujući tome izdao je čak tri bestseller knjige fotografija, izgradio uspješan profil i web-stranicu na kojoj također možete zaigrati igru. I vjerujte, pronaći Moma, ponekad i nije tako lako – pogledajte samo fotografiju u nastavku!

A post shared by Andrew Knapp (@andrewknapp) on

Andrew se u posljednje se vrijeme češće odmiče od koncepta kako bi prenio razne slatke i smiješne trenutke sa svojim ljubimcem, no i neke druge vizure. Ali svejedno ne može odoljeti kad nestašni Momo odabere neko savršeno mjesto za skrivanje pa tako u njihov Instagram profil možete gledati satima.

A post shared by Andrew Knapp (@andrewknapp) on

Border collie Momo i Andrew putuju svijetom u žutom VW kombiju i donose razglednice s najrazličitijih destinacija, a trenutno su na proputovanju Hrvatskom. Posjetili su Split, Zagreb i Vodice, bili na trajektu, stopirali autocestom i vidjeli kako se postavlja Festival svjetla… Ne znamo koliko će se dugo zadržati, ali na ovaj je profil svakako zanimljivo obratiti pažnju čak i ako se ne radi o hrvatskim ljepotama.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori