Poznati chef Dino Galvagno gostuje u Fajn Bistrou

fajndino1

Iako je Prasac zatvoren već dvije godine, svi se sjećaju da je u prostoru u kojem danas radi Fajn Bistro, chef Dino Galvagno pripremao svoje delicije. Nekima nedostaju ti dani, dok drugi žale da nisu nikad stigli sami iskušati hvaljene slijedove i atmosferu, a upravo zato se Dino Galvagno u dogovoru s vlasnicima Fajna odlučio vratiti u ‘staru’ kuhinju i u razdoblju od šest tjedana pripremati vlastite menije.

fajndino3

Gostovanje će biti organizirano svake srijede u obliku pet slijedova unutar jednog menija čija će cijena biti 300 kuna. Rezervacije možete ostaviti u inbox Facebook stranice Dina Galvagna već od danas, uz prezime, vrijeme kada bi ste došli, broj osoba i broj telefona.

Kako sam piše: “Dolasci će biti ograničeni u vremenu od 19:30 do 20:30, molim vas za razumijevanje, na taj način ću moći spremati jela u većim rundama što će nam omogućiti da ne bacamo hranu. Znate da mi je stalo do toga da racionalno kuhamo. Ukoliko ne možete doći, molim vas da mi javite čim ranije. Biti će ljudi koji bi rado došli, pa da im barem mogu javiti na vrijeme. Maksimalan broj gostiju na večeri je 18, a stolovi su takve veličine da je najbolje ako za njima ne mora sjediti više od 6 osoba. Ako ćete htjeti stol za više osoba i to će biti izvedivo. Naredni dan je radni, pa ćemo gledati da večera završi do oko 22:30 da se stignete odmoriti.”

fajndino2

Prilika je ovo za sve stare i nove goste da uživaju u gornjogradskoj atmosferi ovog restorana smještenog na adresi Vranyczanyeva 6.

Foto: Rajna Raguž (RRVizual)

0