Poznate blogerice hvale Hrvatsku

Poznate blogerice hvale Hrvatsku

Unatrag nekoliko godina, Hrvatska je postala jedna od omiljenih destinacija za ljetovanje u Europi i svijetu, a Jadransku su obalu u tom periodu posjetile brojne zvijezde – što one holivudske i glazbene, što one iz manekenskih krugova. Nemoguće je ne spomenuti i svu silu poznatih blogerica koje su na listu putovanja po mondenim svjetskim odmaralištima dodale i Hrvatsku, dokumentirajući doživljaje sa svojih putovanja po našoj obali kroz prelijepe Instagram fotografije.

Da je Hrvatska ‘it’ destinacija na koju i u 2017. treba obratiti pozornost, jučer je svojim tekstom do znanja dao i Bloglovin, platforma koja okuplja sve bitnije blogove s područja mode, ljepote, gastronomije i putovanja. Oduševljen kristalno čistim morem, stjenovitim plažama i bogatim kulturnim sadržajima, Bloglovin je donio priču tri poznate svjetske blogerice o tome zašto je Hrvatska pravi turistički ‘hotspot’.

O Hrvatskoj je  na svojem blogu mnogo pisala Nicola Easterby, koja stoji iza stranice Polkadot Passport. U nekoliko prilika u kojima je boravila kod nas, oduševili su je mali dalmatinski gradići raspršeni duž razvedene obale i mnogi pitoreskni prizori koji se nižu šetnjama niz njihove vijugave uličice. Nicola je posebno istaknula otok Mljet, kao primjer prirodne i netaknute ljepote na Mediteranu.

Brooke Saward s bloga World Of Wanderlust ističe kako nema previše sumnje da je Hrvatska jedna od najpopularnijih destinacija za ljetno putovanje, zbog svoje prirodne ljepote koja privlači milijune turista u potrazi za savršenim bijegom od užurbane svakodnevice, tik do mora. Hrvatska, prema riječima poznate blogerice, ima sve: srednjovjekovne gradiće, netaknute plaže, stjenovite uvale i druga prirodna čuda za sve obožavatelje avanture pod suncem.

Jessica Stein, autorica poznatog bloga Tuula Vintage, prije dvije je godine boravila u Dubrovniku zajedno s drugim blogericama i modnom trgovinom REVOLVE koja ih je vodila na ljetovanje u Hrvatsku. Oduševile su je šetnje Starim gradom, istraživanje Lopuda i drugih lokalnih otoka te plivanje kroz njihove skrivene spilje. No, to nije bilo jedino Jessicino putovanje u Hrvatsku – u više je prilika istraživala hrvatske ljepote i svaki se put iznova, prema vlastitim riječima, zaljubila u našu zemlju.

Tekst blogerica o Hrvatskoj pronaći možete ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori