Ovo su poznati koji su proveli ljeto na hrvatskoj obali

Hrvatska se davno upisala na kartu najpoželjnijih mjesta za ljetovanje na svijetu,  a o tome ne svjedoče samo svjetske liste, poput one Forbesove, već i sve više poznatih lica na našoj obali. Ovog ljeta svakako je najviše pažnje privukla glumica Reese Witherspoon koja je odmor provela na raskošnom brodu kojim je putovala hrvatskom obalom. Naravno, domaćim paparazzijima bilo je potpuno nemoguće uhvatiti ju objektivom. Naime, Reese navodno nije prošetala kopnom, već je samo bila usidrena i okružena gliserima koji su je štitili od neželjenih pogleda.

Osim Reese, koja je provela ljeto u društvu najboljih prijateljica, Hrvatsku je ovog ljeta posjetio cijeli bend grupe U2 koji je između ostalog uživao u Cavtatu. Lijepa manekenka Frida Gustavsson dijelila je romantične fotografije, a posjetila je Murter i slapove nacionalnog parka Krka. Ivanka Trump zaputila se u Dubrovnik, a naš najpopularniji grad ove godine je posjetio i mladi svjetski model Jordan Barret koji je s društvom uživao i na Visu, na utvrdi Fort George.

Pjevačica, plesačica i glumica Nicole Scherzinger također je plovila Jadranom, kao i nogometaš John Terry, koji se zabavljao s obitelji. Što su sva ova poznata lica podijelila na svojim Instagram profilima, pogledajte u nastavku.

@u2
@u2

poznati na jadranu (2)
@fridargustavsson

poznati na jadranu (3)
@fridargustavsson

poznati na jadranu (4)
@fridargustavsson

poznati na jadranu (10)
@iblamejordan

poznati na jadranu (9)
@iblamejordan

poznati na jadranu (8)
@iblamejordan

poznati na jadranu (7)
@nicolescherzy

poznati na jadranu (6)
@nicolescherzy

poznati na jadranu (5)
@johnterry.26

Foto: Instagram
T.B.

Komentari