Još tri dana do predavanja svjetski poznate psihologinje dr. Shefali Tsabary u Zagrebu
Još tri dana do predavanja svjetski poznate psihologinje dr. Shefali Tsabary u Zagrebu

Još tri dana do predavanja svjetski poznate psihologinje dr. Shefali Tsabary u Zagrebu

Još nas tri dana dijele od inspirativnog  predavanja vodeće svjetske stručnjakinje za roditeljstvo, kliničke psihologinje i autorice nekoliko bestselera New York Timesa, dr. Shefali Tsabary. Dr. Shefali po prvi put u Europi predstavlja koncept svjesnog roditeljstva, a publici u Zagrebu će se obratiti u srijedu, 21. rujna u Mozaik Event Centru s početkom u 18 sati.

Jedinstvena prilika da čujete savjete za svjesno roditeljstvo

U Hrvatsku dolazi na poziv Novak Đoković Fondacije, a u okviru predavanja, svjesno roditeljstvo će biti detaljnije objašnjeno i kroz razgovor s Jelenom Đoković, suosnivačicom i globalnom direktoricom Fondacije. Jelena Đoković je ponosna što će Fondacija omogućiti svim zainteresiranim roditeljima da čuju drugačiji pristup roditeljstvu, fokusiran na odgoj prilagođen potrebama djece i njihovo pravo da budu svoja.

dr. Shefali i Jelena Đoković (1)

„Organizacijom predavanja dr. Shefali htjeli smo omogućiti roditeljima da od jednog svjetski priznatog stručnjaka u području roditeljstva čuju mišljenje koje će im pomoći pronaći odgovore na brojna pitanja koja svakoga dana postavljaju. Učenje dr. Shefali se ne sastoji od davanja prijedloga kako natjerati dijete da nas sluša i bude pokorno. Naprotiv, cilj je prepoznati djetetovu autentičnost i njegovati ju. Ovakav pristup odgoja djece nije previše raširen i vjerujem da je upravo zato važno pružiti roditeljima mogućnost da iz prve ruke upoznaju koncept svjesnog roditeljstva. Veselimo se dolasku u Zagrebu, bit će nam sjajno!“, istaknula je Jelena Đoković.

Predavanje u Zagrebu će se održati u srijedu, 21. rujna s početkom u 18 sati u Mozaik Event Centru uz osigurani simultani prijevod, a ulaznice je moguće kupiti putem servisa eventim.hr.

Jelena Đoković

Izuzetno sam ponosna što Novak Đoković Fondacija dovodi dr. Shefali u Zagreb, Beograd i Ljubljanu. Organizacijom njezinih predavanja htjeli smo omogućiti roditeljima iz regije da od jednog svjetski priznatog stručnjaka u području roditeljstva, čuju mišljenje koje će im pomoći pronaći odgovore na brojna pitanja koja svakoga dana postavljaju. Učenje dr. Shefali se ne sastoji od davanja prijedloga kako natjerati dijete da nas sluša i bude pokorno. Naprotiv, cilj je prepoznati djetetovu autentičnost i njegovati ju. Ovakav pristup odgoja djece nije previše raširen i vjerujem da je upravo zato važno pružiti roditeljima mogućnost da iz prve ruke upoznaju koncept svjesnog roditeljstva“, istaknula je Jelena Đoković. A što nam je u intervju Jelena Đoković otkrila o svjesnom roditeljstvu i skorom predavanju u Zagrebu pročitajte OVDJE.

Knjige dr. Shefali Tsabary prevedene su i na hrvatski jezik. Naslovi koji su bili bestseleri New York Timesa i koji su do sada kod nas prevedeni su: Svjesni roditelji: „Mijenjamo sebe/Osnažujemo svoju djecu“, „Izvan kontrole“ i „Osviještena obitelj: revolucija u roditeljstvu“.

Predavanje u Zagrebu bit će održano 21. rujna s početkom u 18 sati u Mozaik Event Centru uz osigurani simultani prijevod, a ulaznice je moguće kupiti putem servisa eventim.hr.

Foto: PR, Profimedia

Učitati još
Zatvori